. Mam pomysł żeby najpierw wszystko namoczyć , wyprać proszkiem a później rezać waniszem aż się wyczyści. W grę jeszcze wchodzi zmiana koloru wykładziny.
. Mam pomysł żeby najpierw wszystko namoczyć , wyprać proszkiem a później rezać waniszem aż się wyczyści. W grę jeszcze wchodzi zmiana koloru wykładziny. ,widzę kolego,że u ciebie też ładnie progi spuchły i to chyba bardziej jak u mnie,najważniejsze że całych nie trzeba wymieniać
 ,widzę kolego,że u ciebie też ładnie progi spuchły i to chyba bardziej jak u mnie,najważniejsze że całych nie trzeba wymieniać 

Oglądałem go od spodu i nie jest tak mocno zjedzony, niestety jak kupiłem probe to stwierdziłem że nikt wcześniej nie konserwował podłogi, wiec i tak nie jest źle.resko pisze: ,widzę kolego,że u ciebie też ładnie progi spuchły i to chyba bardziej jak u mnie,najważniejsze że całych nie trzeba wymieniać
 Prace ruszają w poniedziałek. Ja staram się teraz rozebrać wszystko co jest możliwe, żeby blacharz mógł od razu zacząć pracę
  Prace ruszają w poniedziałek. Ja staram się teraz rozebrać wszystko co jest możliwe, żeby blacharz mógł od razu zacząć pracę  .
 . powiem Ci szczerze,że jakby u mnie była podłoga przerdzewiała to chyba bym sobie odpuścił ten remont ale na szczęście tylko kawałki progów
 powiem Ci szczerze,że jakby u mnie była podłoga przerdzewiała to chyba bym sobie odpuścił ten remont ale na szczęście tylko kawałki progów  Pozdrawiam
 Pozdrawiam

zerknij sobie w mojej galerii jak to wygląda
 zerknij sobie w mojej galerii jak to wygląda 

. Fakt jest tam półeczka, ale i tak kiedyś nie będzie na nią miejsca
 . Fakt jest tam półeczka, ale i tak kiedyś nie będzie na nią miejsca  . A Przeciwmgielne musze przenieść do lamy zamiast lewego wstecznego. Może ktoś wie gdzie można kupić dobry spray do lamp czerwony?
 . A Przeciwmgielne musze przenieść do lamy zamiast lewego wstecznego. Może ktoś wie gdzie można kupić dobry spray do lamp czerwony?

Lepiej mieć czerwoną lampę i nie mieć problemów. W razie czego mogę powiedzieć że tak było seryjnie.
  Lepiej mieć czerwoną lampę i nie mieć problemów. W razie czego mogę powiedzieć że tak było seryjnie.

. Ale to mój dobry znajomy i naprawdę dobrze to zrobił. Szpachli jest najmniej jak może być, nakładaliśmy cieniuteńkie warstwy, jak się patrzy od wewnątrz to blacha jest niemal idealne prosta.
 . Ale to mój dobry znajomy i naprawdę dobrze to zrobił. Szpachli jest najmniej jak może być, nakładaliśmy cieniuteńkie warstwy, jak się patrzy od wewnątrz to blacha jest niemal idealne prosta. na tych zdjęciach wyżej to jeszcze szpachelek nie wyszlifowany co nie?Powiedz mi jakiej szpachli używa ten blacharz.Pozdrawiam
 na tych zdjęciach wyżej to jeszcze szpachelek nie wyszlifowany co nie?Powiedz mi jakiej szpachli używa ten blacharz.PozdrawiamSzalejesz Wojtas z tym swoim probusiem....wojtas89 pisze:Tak, szpachel świeżo położony. Najpierw jest konserwacja, później jest novol zielony (z włóknem), a później jest novol wykończeniówka.

, między innymi dlatego że mam rozgrzebane auto no i się spłukałem. Ale  w tym momencie deklaruję się na mazury
 , między innymi dlatego że mam rozgrzebane auto no i się spłukałem. Ale  w tym momencie deklaruję się na mazury  .
 .Ok. Trzymam Cię za słowo-probiarzawojtas89 pisze:Ale w tym momencie deklaruję się na mazury.