koszty to elementy plus 4-pak (ach te moje spalanie.. ) i przesyłka.
soft też jakiś sie znajdzie...

A skąd wiesz że to dysze?? To chyb pelot miał rozwiercone dysze do bólu i nie wiele to dało, fakt że instalacja innej marki.kalii pisze:Kolego ja nie wiem co to znaczy ale wiem,że twoje dysze gazowe w listwie wtryskowej są za małe.W momencie gdy dajesz w palnik wzrasta zapotrzebowanie na gaz przez to że masz turbo,a listwa gazowa nie wyrabia --powiedz gazolowi żeby rozwiercił ci dysze!
To się nijak nie miało do tamtego ("Ile palą wasze probe na 100km?"). Nie chodzi o złapanie pierwszego - lepszego wątku (w tym wypadku ostatnio poruszanego w LPG), ale pasującego.zerox18 pisze:Panownie mam do was pytanie nie zakladalem nowego tematu mam do was pytanie mam soft to OMVL DREAM i potrzebuje optymalnej konfiguracji do instalacji gazowej przeznaczona specialnie dla Forda Probe 2.0 16v bo mozna tam wgrywac gotowa konfiguracje dla LPG moze ktos ma ? albo moze podlaczyc pod swoja sekwencje i skopiowac do pliku wyslac mi ? niemoge ustawic swojej sekwencji optymalnie oswiecie mnie najlepej ktos kto sie zna na gazowniach Mr.Cynki lub Misiex pozdrawiam !!!!!