i teraz, czy mi sie wydaje , czy to jest spoiler z tylnej klapy od jakiegos auta zalozony "tyłem" i do góry nogami

wiem ze to brzmi głupio ale tak to wygląda, a co gorsze nawet ladnie to wygląda...

co do rozdzielenia za katalizatorem to, wydaje mi się że tam raczej nie ma miejsca. Ja myślałem raczej o kombinacji przy tłumiku końcowym. A po drugie chce mieć w aucie cicho, a nie jak na filmiQbes_pieczniq pisze:wydaje mi sie że musialbys rozdzielic za katalizatorem , chyba ze grubo poleciec i od kazdej głowicy zrobic osobno ... tez o tym myslalem ale jak bym robil to chciałbym od razu założyć barany, a chwilowo nie stac mnie
filmik
http://www.youtube.com/watch?v=iYmVEfmtdHg
Czy ty jesteś pewien tego co piszeszmoti21 pisze:...reszty bym nie chciał za darmo lotka w stylu CALI zenada jak h..
lepiej weż od crupka ten ori spojler bunajmniej bedziesz wygladał jak człowiek
moti21 pisze:Ceber ja wiem,że Ty lubisz mody...
Ale czemu?CBR pisze:Temat już dawno powinien być pod kłódką
Moderatorzy nie są od lubienia, a (przede wszystkim) od pilnowania porządku.CBR pisze:Powiedz mi kto lubi moderatorów![]()
To nie tak do końca.Moti pisze:nie obrażam nikogo poprostu wyraziłem swoja opinie
Moti pisze:ja jedune co moge gościowi pozazdroscic to stanu pod maska i w srodku no i laki mogł takie dostac :p...reszty bym nie chciał za darmo lotka w stylu CALI zenada jak h..
A gdy ja odpowiem tak:Moti pisze:bunajmniej bedziesz wygladał jak człowiek