przy takim tuningu to już musi być dopracowany każdy szczegół

swoją drogą podklejaj naklejki, ewentualnie zastaw na drzwiach
albo naklej coś takiego http://autofoto.pl/photos/eclipse/image ... 0x314.aspx
tylko nie z allegro jakaś tandeta

wszystko tak jak na filmiku jestarko pisze:A bagażnikCo w nim masz , bo na You Tubie widziałem http://www.youtube.com/watch?v=9KvCR27lRF0
cena byla 20 000 zltom87dg pisze:jaka byla cena koncowa za tego probe? kiedys widzialem do na allegro to byla bardzo wysoka, ale chyba nie znalazl predko wlasciciela.
chcesz powiedzieć ze dałeś za niego 20k ??akrapovic90 pisze: cena byla 20 000 zl
No nie wiem czy by starczyło 20 koła, patrz że fotele inne i są od nowa obszywane skórą, sam body kit nie wiem ile może kosztować ale na pewno nie jest tani. Dolicz jeszcze robociznę za to wszystko to pewnie ładna sumka się uzbiera, a wszystkich rzeczy nie da rady zrobić samodzielnie przed blokiemMaryooSh89 pisze:chcesz powiedzieć ze dałeś za niego 20k ??akrapovic90 pisze: cena byla 20 000 zlza 20k to byś kupił probka, wrzucił KLZE, ładnie odmalował, wsadził ładne felgi i jeszcze by zostało na jakieś audio
No to trochę się spóźniłeś, bo pierwszym razem jak był wystawiony na allegro jeszcze na niemieckich blachach cena wynosiła około 14tys.akrapovic90 pisze:cena byla 20 000 zltom87dg pisze:jaka byla cena koncowa za tego probe? kiedys widzialem do na allegro to byla bardzo wysoka, ale chyba nie znalazl predko wlasciciela.
Popieram.alfik pisze: ale moim zdaniem jakieś granice też powinny być, bo tak to tylko odstrasza nowych użytkowników![]()
Probek starannie zrobiony,napewno ktoś włożył w niego wiele pracy, ale nie z moim gustem.... pozdro dla obecnego właściciela
alfik pisze:a aa jeszcze tylko dodam : przyznajcie kto z was w tych czasach tak lubi probe ze dałby za nie tyle chajsu![]()
tak tyle mnie kosztowal, ma KLZEMaryooSh89 pisze:chcesz powiedzieć ze dałeś za niego 20k ??akrapovic90 pisze: cena byla 20 000 zlza 20k to byś kupił probka, wrzucił KLZE, ładnie odmalował, wsadził ładne felgi i jeszcze by zostało na jakieś audio
ja jestem pasionatem jak najbardziej zawrze mi sie marzyl ladny probealfik pisze:może dla kogoś poprosru liczy się wygląd, a nie to że auto musi zap.... tyle na ile wyglądanie ciśnijcie odrazu nowemu koledze...oczywiście większość zaraz napisze że to galeria i każdy wyraża tylko swoją opinie, ale moim zdaniem jakieś granice też powinny być, bo tak to tylko odstrasza nowych użytkowników
![]()
Probek starannie zrobiony,napewno ktoś włożył w niego wiele pracy, ale nie z moim gustem.... pozdro dla obecnego właściciela
a aa jeszcze tylko dodam : przyznajcie kto z was w tych czasach tak lubi probe ze dałby za nie tyle chajsu![]()
co do tej wypowiedzi tego uzytkownika to nie wiem jaki sens mialo by kupowanie chińskich felg ??!! zeby sie gieły co dziure ?? nie chce byc nie miły ale widocznie Ty sie nie znasz i nie wiesz co ile kosztuje !! jeszcze jest masa rzeczy ktorych nie wypisalem. ale okk to tylko Twoje zdaniemoti21 pisze:body widziałem na allegro za 760 pln zestaw, fele to raczej chinole jakieś więc milinów też nie kosztowały
ja pod blokiem np. mogę sam się poobklejać takimi naklejkami "NOS" co dają za free w gazetach typu "GT"
maska "Carbon" ...przestań takie rzeczy pisać bo chyba nie wiesz co masz i ile to jest warte
w dodatku masz te "gajgerki" i kiere prosto z działu tuning allegro
ja uważam,że jakbyś dobrze poszukał to byś kupił 2 "takie" probe za takie pieniądze
A to trzeba było wspomniećakrapovic90 pisze:tak tyle mnie kosztowal, ma KLZE
poprzedni właściciel zapewne nawet nie wziął tej kasy jaką w niego włożył bo to jest standardakrapovic90 pisze:mysle nawet ze poprzedni wlaściciel wiecej wlozyl w niego
Jeju, czego Ty słuchasz...moti21 pisze:"Ja człowiek bez twarzy, już nikt mnie nie namierza
Nie myślę o kamerach, reklamowych banerach...
Ja bym już za bardzo nie kombinował. Jest KLZE.alfik pisze:akrapovic90 co planujesz zrobić z silnikiem ??