Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous.
Amortyzatory 2.2 GT
ale wiesz co? nie znasz moze indexu takich amorow? bo II nie miala regulacji wiec i znalezc bedzie ciezko... najlepiej jakbys albo mial index albo znal dokladny typ od jakiego autka to podchodzi, lub tez nie wiem jakies wymiary czy cus - na podstawie czego sie dobiera..
PROBE 2,2 GT '91 /lekko dlubniety/
hehe, oczywiscie ze mam
Amory do probe ida jak do mazdy 626 GE
Monroe
tutaj link z numerami producenta.
Amory do probe ida jak do mazdy 626 GE
Monroe
tutaj link z numerami producenta.
ee ale to nie sa z regulacja... sensa track o ile dobrze szfagra zrozumialem to raczej cos na zasadzie progresow - w pewnym zakresie ucisniecia amora - ten zachowuje sie inaczej niz normalnie - czyli ze mamy bardziej miekkie autko niz zazwyczaj - ale nie w pelnym zakresie jego skoku....
PROBE 2,2 GT '91 /lekko dlubniety/
-
- Samochód: brak
-
-
-
Znalazłem jednego amorka,jakby ktoś potrzebował i nawet w przyzwoitej cenie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30221505
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30221505
2.2 GT I '92 BLACK METALIC
I am a baaad boy!
I am a baaad boy!
- Bogdan9999
- Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
- Galeria: viewtopic.php?t=7485
Axel jak możesz to napisz dokładnie gdzie wierciłeś tą dziurkę a i jaka spawarką spawałeś a i jeszcze jedno jak spawałeś to nie stopiły się uszczelki
????
bo ja mam kłopoty z amorkami
odbijają się jak piłki a i jakiej firmy jest najlepszy olej i z jakim symbolem pisałeś lux ale jakiej firmy jest najlepszy ????
Z góry dzięki !!!!!!!!!!!!!
????
bo ja mam kłopoty z amorkami
odbijają się jak piłki a i jakiej firmy jest najlepszy olej i z jakim symbolem pisałeś lux ale jakiej firmy jest najlepszy ????
Z góry dzięki !!!!!!!!!!!!!
PROBE "Blackbird" FE3N POWER 
Sportage FE3N 4X4

Sportage FE3N 4X4

He he
,a gdzie mnie nie było?
Co do amorków to z postu wynika,że regenerowałem je w lipcu,od tamtej pory zrobiłem 20 tys. no i właśnie puściły,czyli mniej więcej na tyle można się spodziewać.Przyznam,że dostał probas przez ten rok ostro.biorąc pod uwagę ,że koszt był śmieszny(tylko olej),to w następnym tygodniu będę je robił znowu.Tym razem bez spawania,dam śrubki z miedzianymi podkładkami i silikon na uszczelnienie.Zapisze ile oleju wchodzi do jednego i za rok nie będę musiał nawet ściągać sprężyn tylko zmienię olej.

Co do amorków to z postu wynika,że regenerowałem je w lipcu,od tamtej pory zrobiłem 20 tys. no i właśnie puściły,czyli mniej więcej na tyle można się spodziewać.Przyznam,że dostał probas przez ten rok ostro.biorąc pod uwagę ,że koszt był śmieszny(tylko olej),to w następnym tygodniu będę je robił znowu.Tym razem bez spawania,dam śrubki z miedzianymi podkładkami i silikon na uszczelnienie.Zapisze ile oleju wchodzi do jednego i za rok nie będę musiał nawet ściągać sprężyn tylko zmienię olej.
2.2 GT I '92 BLACK METALIC
I am a baaad boy!
I am a baaad boy!
- Gacek Wrocław
- KASZCZU
- Galeria: viewtopic.php?t=12249