pozdro
  pozdro 

pozdro
  pozdro

Należał sie w pełni.TYGRYSEX pisze:Piękny puchar

Cypol pisze:Kamil gdzie wyczaiłeś taką miniaturkę??
Dokładnie tak jak Basia napisałaBasia pisze:Na allegro?

)
 )

teraz to nie wiem co mam napisać
 teraz to nie wiem co mam napisać   

A teraz to boję się kompromitacji na zlocie przed BasiąBasia pisze:No już się nie mogę doczekać pokazu na żywo

Chizar to była jeszcze spokojna przejażdżkaChizar pisze: respect że go nie rozbiłeś do tej pory (tak tak, wiesz o czym mówię)

Mówisz i maszChizar pisze:Jak będę chciał umierać to zgłoszę się do Ciebie żebyś mnie przewiózł niespokojnie, zawał gwarantowany

Piękna maszyna
  Piękna maszyna  Do zobaczenia w Borkach.
 Do zobaczenia w Borkach.Basiu bo ja jestem spokojny a nawet bardzoBasia pisze:A taki się spokojny wydajesz Kamilu

Wojtas bez przesady Probek jak każdy inny no może mały głodek na tylnej szybie troszkę mu uroku dodajewojtas89 pisze:Jak go widziałem na mazurach dwa lata temu, to dostawałem ślinotokuPiękna maszyna
Do zobaczenia w Borkach.

Dobra, dobra! Nie bądź taki skromny. Chociaż. . .basco1984 pisze:
Wojtas bez przesady Probek jak każdy inny no może mały głodek na tylnej szybie troszkę mu uroku dodaje
Pozdrowojtas89 w podpisie pisze:Fałszywa skromność jest najprzyzwoitszym ze wszystkich kłamstw.

śliczne masz to probe, bezapelacyjnie najładniejsza II jaką widziałem
 śliczne masz to probe, bezapelacyjnie najładniejsza II jaką widziałem 
Nie przesadzaj to tylko photoshopMatiLP640 pisze:WOW, chyba się zakochałemśliczne masz to probe, bezapelacyjnie najładniejsza II jaką widziałem

nie, serio piękna maszyna
 nie, serio piękna maszyna  swojego teraz muszę dać do wypolerowania, zregenerować felgi i będzie mam nadzieje równie ładny
 swojego teraz muszę dać do wypolerowania, zregenerować felgi i będzie mam nadzieje równie ładny  a ty te naklejki na progach miałeś już czy naklejałeś?
 a ty te naklejki na progach miałeś już czy naklejałeś? Ładna maszynka
 Ładna maszynka 

Ładny lakier i felga to podstawaMatiLP640 pisze:swojego teraz muszę dać do wypolerowania, zregenerować felgi i będzie mam nadzieje równie ładny

Mój probek to oryginalne GTMatiLP640 pisze:a ty te naklejki na progach miałeś już czy naklejałeś?

DziękujeBogdan9999 pisze:A ja myślałem że to ViperŁadna maszynka
 ale i tak jest śliczne
 ale i tak jest śliczne 
Szparunki przeciez mozna kupic i nakleic…MatiLP640 pisze:No ale w sumie chyba go całego malowałeś nie? To jak zrobiłeś żeby nie pomalować "GT"? odklejałeś czy jak? Tak w ogóle żeby nie było ci za kolorowo to widać że przedni zderzak był malowanyale i tak jest śliczne