Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
był F Probe 1 GT 89r USA ( ful opcja ) zginął śmiercią wypadkową ( CZECHY )
był F Probe 2 6V 24 V 96r zginał śmiercią wypadkową ratując życie właścicielowi !!!!!!!!!!! ( okolice Zielonej Gory )
jest F Probe 2 6V 24 V 95r jeszcze żyje ..............
........................................................................................
Nie bądz pewien,że czas masz,bo pewność niepewna.
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
Cypol pisze:Kamil gdzie wyczaiłeś taką miniaturkę??
Basia pisze:Na allegro?
Dokładnie tak jak Basia napisała
Jakiś koleś wyprzedawał całą swoją kolekcję autek (ok. 460 sztuk) i miał probka więc wyprosiłem żeby mi sprzedał tylko to autko
Model był złoty ale go pomalowałem farbą z dużego PROBE
Pozdrawiam
Dziś zainteresowałem się autem na żywo przy okazji przejazdu przez Toruń
Gratulacje za utrzymanie Probasa i respect że go nie rozbiłeś do tej pory (tak tak, wiesz o czym mówię )
Ford Probe 2.5 v6 93 granatowyBYŁ Ford Probe 2.5 v6 93 czarny BYŁ Ford Probe 2.5 v6 97 fioletowy BYŁ
Spokojna?
No to ja jeżdżę jak zmęczony emeryt jeżeli to było spokojne
Jak będę chciał umierać to zgłoszę się do Ciebie żebyś mnie przewiózł niespokojnie, zawał gwarantowany
Ford Probe 2.5 v6 93 granatowyBYŁ Ford Probe 2.5 v6 93 czarny BYŁ Ford Probe 2.5 v6 97 fioletowy BYŁ
W takim razie zakochałem się w twoich zdolnościach graficznych nie, serio piękna maszyna swojego teraz muszę dać do wypolerowania, zregenerować felgi i będzie mam nadzieje równie ładny a ty te naklejki na progach miałeś już czy naklejałeś?
No ale w sumie chyba go całego malowałeś nie? To jak zrobiłeś żeby nie pomalować "GT"? odklejałeś czy jak? Tak w ogóle żeby nie było ci za kolorowo to widać że przedni zderzak był malowany ale i tak jest śliczne
MatiLP640 pisze:No ale w sumie chyba go całego malowałeś nie? To jak zrobiłeś żeby nie pomalować "GT"? odklejałeś czy jak? Tak w ogóle żeby nie było ci za kolorowo to widać że przedni zderzak był malowany ale i tak jest śliczne
Szparunki przeciez mozna kupic i nakleic…
life's 2 short 4 seals~~~~~~‹=====|=======|-----] only ziligon