Widać nie każdy, skoro nic do Ciebie nie dotarło.Moti pisze:przecież każdy jest na tyle inteligentny ,ze się domyśli o co biega
I przestań pajacować z Miodkiem, bo nie trzeba być profesorem, żeby umieć pisać.
Wystarczy skończyć szkołę i mieć jakąś ambicję w sobie...
Może Ty jej nie masz, skoro nie rażą Cię błędy, ale mnie rażą i kto, jak kto, ale Ty tego nie
zmienisz.
Obrót w drugą stronę miał na celu udowodnienie Ci, że Twoje wyrażenie opinii polegałoMoti pisze:jak byś był takim profesorem to byś chociaż mój tekst zmienił a nie go obróciłeś w drugą stronę
właśnie na obrażeniu.
Co... raptem poczułeś się urażony, bo ktoś obrócił Twoje słowa przeciw Tobie?
Heh... Jeżeli tak, to jesteś w tym momencie śmieszny...
Fajnie nabijać się z innych, co?
Uważasz, że jak Ty napisałeś coś złego na czyjś temat, to jest wszystko w porządku, ale krytyki
w swoją stronę nie potrafisz przyjąć?
Widzisz, jak to cienko z Tobą jest?...Moti pisze:akby nie te czerwone podkreślenie to pewnie o połowie błędów byś nie wiedział
Podkreślenia są właśnie dla takich, ja Ty. A wiesz dlaczego? Żebyś (jak nie nauczyłeś pisać się w szkole) wiedział kiedy piszesz źle.
I pisząc o podkreśleniach pisałem do Ciebie, żeby otworzyć Ci oczy...
Sprawdź zanim wyślesz post i popraw to, co źle napisałeś.
Jeżeli to zlewasz, znaczy, że zlewasz czytających.
A w tym momencie moderator ma prawo olać Ciebie.

To oprócz pisania liczyć też nie potrafisz?Moti pisze:to,że masz sto milinów postów mnie znaczy ,że jesteś tym za kogo sie uważasz
W takim razie nie mamy o czym dalej dyskutować.
Do tego:
Najzwyczajniej szkoda mojego czasu na odpowiadanie...Moti pisze:możesz mnie zbanować na osiemdziesiąt pięć kwartałów i tak mam to wiesz gdzie
Ale odpiszę w ten sposób:
Podczas rejestracji wyraziłeś zgodę na coś takiego:
Tak, że następnym razem zastanów się zanim będziesz próbował kogoś obrazić podZgadzasz się nie pisać żadnych wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym,propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszających cudze prawa autorskie. Robienie tego może spowodować, że zostaniesz zbanowany na zawsze
pretekstem wyrażenia tylko swojej opinii.[/o]