Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
ciekawostka
ciekawostka
hej mam probe r 89 na srodku pod szyba jest zaslebka w kolozre deski wielkosci 5 cm na 10 okolo. co tam sie miesci?lub miescilo? jakis wyswietlacz czy co? dzieki
to się nazywa TRIP COMPUTER. Pokazuje Ci średnie spalanie w danej chwili, na 100km, kiedy do serwisu i takie tam inne pierdoły bardzo przydatne i fajne
. Jeśli masz zaślepkę to znaczy że Twoja wersja tego nie miała. Albo i miała tylko ktoś wymontował tylko po co????? A na środku (na podsufitce) ponad lusterkiem jest Overhead Console. Bodajże 9 też bardzo fajnych kontrolek
. Jak masz tam zaślepkę to patrz wyżej
.
A teraz coś na pocieszenie. Ja tych rzeczy też nie mam i pewno tylko nieliczni z nas mogą się takowymi rzeczami poszczycić.

A teraz coś na pocieszenie. Ja tych rzeczy też nie mam i pewno tylko nieliczni z nas mogą się takowymi rzeczami poszczycić.
Probe 2.2 GL 89'
Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!