nawet to coś http://moto.allegro.pl/okazja-popraw-wi ... 11706.html
wiem,że 100w są nie legal....tak samo jak h.i.d

Ale ten niby "zenon" to też żarówka 100w - widzisz, kolega adrian_seki potwierdza : nie świeci lepiej, ale lampa jaśniejszaadrian_seki pisze:Hehe też mam takietaki xenon że hey ...
Ale fakt faktem lampa jaśniejsza jest
A czy czasami żarówki nie są 55/60W ? Ja mam takie. I w dodatku Tygrys Ci powiem - lepiej świecą tak jakoś jaśniej na drodze. Ale to może tylko złudzenie w końcu jak wjechałem do garażu na żółtych to wyjechałem z niego na białych (niebieskich) dopiero po miesiącuTYGRYSEX pisze:Ale ten niby "zenon" to też żarówka 100w - widzisz, kolega adrian_seki potwierdza : nie świeci lepiej, ale lampa jaśniejszaadrian_seki pisze:Hehe też mam takietaki xenon że hey ...
Ale fakt faktem lampa jaśniejsza jest
No to kolego zainwestuj w xenony z prawdziwego zdarzenia od Audi / VW przerób lampy seryjne na soczewki (to chyba razem z xenonem) i będziesz miał to co chcesz a nie jakieś żarówki i zwykłe klosze. Ja założyłem sobie żarówki zabarwiane na niebiesko bo miały iść na złom z autem kuzyna więc po co. Najpierw trzeba zacząć od wymiany kloszy a nie MADE IN POLAND "126p". Na allegro są clear lampy z gładkim kloszem przezroczystym.Przemek-83 pisze:co mi po lampie ?! niech nawet się czarna zrobija chcę drogę oświetlać a nie w lampę patrzeć