Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Kilka ''świeżych'' fotek co by było widac, że Probas jeździ i ma się całkiem dobrze. Na liczniku już ponad 260000 tysięcy, ale jest jak wino - im starszy tym lepszy .
„Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.”
Super focie .
Probek zadbany i krajobrazy ładne.
Pozdro
Był Probe II 93 2.0 BASE LPG ATX USA Probe II 93 2.0 BASE MTX USA
Odważni nie żyją wiecznie - Ostrożni nie żyją wcale... Na rozstaju dróg..... redukcja i but Kobieta - istota stabilna emocjonalnie, niczym powierzchnia szklanki wody, trzymanej przez osobę z chorobą Parkinsona, któremu palą się spodnie podczas tańczenia Lambady Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
Był: Probe II 2.5Gt 93r Canada od 09/02/2008 do 07/02/2012
Był: Probe II 2.5Gt 93r Euro (Zginął śmiercią tragiczną wyrywajac drzewo z korzeniami przy ok.150km/h czołowo. R.I.P 07.11.2010r ok. godz. 18:00 )
chyba kolega był na wakacjach w podobnym miejscu i terminie co ja, te wiatraki i stacja z hummerem łudząco przypominają okolice Pucka nad zatoką gdzieś tak w połowie drogi miedzy Władysławowem a Redą, podobne fotki robiłem z tym hummerem, bardzo sympatyczny probek, pzdr
maciejuuu pisze:chyba kolega był na wakacjach w podobnym miejscu i terminie co ja, te wiatraki i stacja z hummerem łudząco przypominają okolice Pucka nad zatoką gdzieś tak w połowie drogi miedzy Władysławowem a Redą
He, dokładnie . Szkoda, że się wcześniej nie zgadaliśmy , ja byłem w Jastrzębiej Górze. No a krajobrazy tam piękne nie powiem.. .
„Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.”
Coraz częściej widzę, kiedy oglądam szare proby, że ten kolor jest najodpowiedniejszy dla niego.Trudno się na ten czerwony przeżucić nawet pomimo że jest 2xszybszy ha ha
Probek Elegancki!!
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego MOMENT. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
No... fajny ten Probek, też u siebie chce zrobić tablice po boku ...mam pytanie jak to zrobiłeś, że masz takie ciemne kierunki ? pomalowałeś to czymś ? jak tak to czym ?
A szprajem se walnąłem . Tylko takich na maksa czarnych nie robiłem ( przynajmniej je widac i to nie tylko w nocy ) , w sumie zaraz po kupnie je psiknąłem bo ten pomarańcz raził mnie w oczy. Z tyłu też się zabieram ale to już folią będzie robione.
Takim ''specjalnym'' do lamp, dałem coś koło dychy w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym, ale pewnie dobrze poszukasz to i taniej znajdziesz. Jak ja bym miał czarny kolor to bym się nie zastanawiał i od razu walnął wszystkie lampy i szyby na czarno .
-- dodano 2011-07-15 23:04 --
Jako, że mój Probek odpoczywa teraz w garażu i nabiera mocy a ostatnim razem zdażyło mi się usmażyc jakiegoś wróbelka pod maską i ogólnie wnętrze też trzeba było odświeżyc to zafundowałem mu dziś najlepszy odświeżacz na rynku - zabija wszystkie bakterie i wirusy oraz brzydkie zapachy oprócz własnego
MIG 29 pisze:No... fajny ten Probek, też u siebie chce zrobić tablice po boku ...
Probek fajny zadbany, a co do tablicy to ja jakoś wolę tradycyjnie pośrodku
Nie rozumiem
To jak w końcu wolisz - po środku czy z boku?
Garett pisze:No... fajny ten Probek, też u siebie chce zrobić tablice po boku ...mam pytanie jak to zrobiłeś, że masz takie ciemne kierunki ? pomalowałeś to czymś ? jak tak to czym ?
To był cytacik Garetta. Coś tam namąciłem i wyszło że to moje słówka . Na przyszłość będe bardziej uważny