Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !

Gdzie i jaki gaz do probe II 2,5l w poznaniu i okolicach

Awatar użytkownika
Gucio_GT
Samochód: brak

Gdzie i jaki gaz do probe II 2,5l w poznaniu i okolicach

Post autor: Gucio_GT »

Witam serdecznie
od tygodnia jestem posiadaczem tej fajnej bryczki
niestety polskie realia finansowe :( powoduja ze gaz to raczej koniecznosc
jaki gaz załozyc :?: jakiej firmy raczej mysle o gazie ii generacji ceny sekwencji zabijaja 6tys za 6 cylindrow
moze wypowie sie ktos z poznania kto ma gaz jak to dziala i gdzie zakladal no i za ile bo to wazny aspekt

ps.
czy gdzies w poznaniu spotykaja sie wlasciciele probaskow chetnie bym poznal kolegów z jednej druzyny :lol:
Gość

Post autor: Gość »

jeśli chodzi o posiadaczy probe z lpg w okolicy to napisz na priva do Konrada, a jeśli chodzi w ogóle o gaz w probe to polecam opcję SZUKAJ :wink:
Awatar użytkownika
MiH

Post autor: MiH »

Myśle że powinieneś zadzwonić do gościa z Tarnowa - namiary masz w poście o mikserze do 2,5. Polecam - gość ma wiedzę jakiej nie ma 3/4 zakładów razem wziętych.

Osobiście powiem Ci tak - zakładasz instalację za 1x00zł więc nie oszczędzaj stówki czy dwóch - nie będziesz miał kłopotów w przyszłości.
Ostatnio zmieniony 2004-09-14 08:52 przez MiH, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....

GG: nie używam
(mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
Gość

Post autor: Gość »

zobacz w Elpigazie na Skurzewie ul. malwowa 134 tel 61-8678148, 606 794333

www.elpigaz.com
Awatar użytkownika
Gucio_GT

Post autor: Gucio_GT »

hej MiH
przejzalem posta o mikserze do 2,5 i nie moge znalesc tego namiaru na goscia z tarnowa
moze jakas podpowiedz
2,5 GT euro z 95'
Awatar użytkownika
MiH

Post autor: MiH »

jest mail - gość sprawdza często pocztę - napisz do niego a pewnie poda Ci tel.
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....

GG: nie używam
(mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
CZAKPIOTR

Post autor: CZAKPIOTR »

WITAM JEZELI KTOS MA PYTANIA
0-14 6271390 LUB 91 LUB 93 LUB 95
PIOTR OLEKSYK CZAKRAM TARNOW
Awatar użytkownika
Qbcio

Post autor: Qbcio »

Ja zakladalem IG na Włoszakowickiej na Świerczewie bo mialem blisko, ogolnie nie narzekam, jak sie im duzo truje dupe to robia wszystko za darmo :PPP regulacje za free, wymienili mi gratis mikser na lepszy, placilem 2050 za zalozenie ale teraz jest chyba troche drozej :( Na instalacje nie narzekam, ladnie chodzi, pali mi sporo ale nie oszczedzam Probka wiec nie ma sie co dziwic... nie zakladaja zwezki wiec przy regulacji na bogata mieszanke nie czuje sie roznicy miedzy bena a gazem (spalanie lekko 18l po miescie), ja mam teraz wyregulowana na tryb bardziej oszczedny, jest troche zmulony ale w 15l w miescie sie zamyka przy dosyc ostrej jezdzie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „LPG”