Tales pisze:
tylko ja bym chciał boczki też w skórze

Jak chcesz mieć porządnie to wiedz,że fotele i boczki to nie wszystko,a do całego kompletu będzie ci brakować wykładzina,podsufitka,wszystkie plastiki włącznie z klamkami,pasy,tylna półka oraz wnętrze bagażnika itd.
Takie było zestawienie,że wszystko w probe szło w danym kolorze pod kolor tapicerki i niezależnie czy skóry czy weluru czy ten wstrętny koc

Natomiast konsole były czarne,szare z czarnym,czerwone z czarnym oraz niebieskie z czarnym i nie wiem czy nie zielone z czarnym o ile się nie mylę zależnie,od koloru tapicerki.
Dla beżowego wnętrza był czarny kokpit.
Szukaj po sieci,czasem pojawia się skóra do odsprzedaży i to nawet beżowa z całym wnętrzem - sam miałem kiedyś możliwość kupienia całej skóry w beżu i wnętrza raz za jakieś grosze,a raz za lepsze pieniądze ale jednak medici wygrało i ogólnie czarne wnetrze jako najbardziej uniwersalne i odpowiednie do charakterystyki tego auta.
Ba nawet całe Probe z beżowymi skórami było do kupienia za 2 czy 2,5 k z wnętrzem w dość ładnym stanie i nawet ori dywanikami w kolorze beżowym
też trochę czasu,trochę cierpliwości oraz zaangażowania i wszystko znajdziesz na miejscu
Pozdrawiam.