Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
ja mieszkam w niemczech i mam polskie blachy policja mysli ze w polsce jest to dozwolone czepiaja sie i chca zebym to zrobil ale ja niewiem jak ....macie moze jakis pomysl ???
Patrze na pierwsze zdjęcie, myślę: Ideał, biały GTek na konkretnej feldze, niestety coś mnie podkusiło i przesunąłem stronę nieco w dół.....
Załóż seryjny przedni zderzak i będzie to mój prawie ideał I gen
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...
Na mój gust, ta czarna maska i lusterka wyglądają przy białej reszcie, jakby auto było składane z dwóch. Wcale to fajnie nie wygląda A o zderzaku się nie wypowiem...
Bezproblemowej eksploatacji życzę.
Był PROBE GT 2.2 Turbo '89 Full Opcja z Qresko Red Inside
Jest PROBE 2.5 V6 '94. Dostał nowe serduszko dzięki 2Ya
Jest SCENIC II ph I 2003 Lux Privilege pierońskie 1.6 115 KM
niemam innego zdezaka bo wypadek mialem :D dlatego mam ten zalozony ale jak skoncze az tak zle wygladac niebedzie jescze was jakos przekonam do tego zdezaka ...
-- dodano 2011-06-03 00:40 --
tak to musi wygladac jak jest pozadnie zalozone nie jak u mnie
Bogdan9999 pisze:Wygląda fajnie szkoda że te fele tyle wystają.
co do felg to pewnie ostro szlifuja blotniki na uskokach, wiem bo mam podobne i tez mi tak wystawaly, teraz z tyłu juz nie bo poszerzyłem a przod zostal
najszybszy smakosz piwa, zwycięzca Biegu o kufel-Niechorze 2011
luki2006 pisze:-- oryginalny post 2011-06-03 00:47 --
co do felg to pewnie ostro szlifuja blotniki na uskokach, wiem bo mam podobne i tez mi tak wystawaly, teraz z tyłu juz nie bo poszerzyłem a przod zostal
Dlatego wymienia się amortyzatory
Jak dla mnie zderzak pierwsza klasa naprawdę jest OK.
Jedna z nielicznych jedynek która naprawdę mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 2011-06-03 15:45 przez mar3inez, łącznie zmieniany 1 raz.
luki2006 pisze:-- oryginalny post 2011-06-03 00:47 --
Dlatego wymienia się amortyzatory
Jak dla mnie zderzak pierwsza klasa naprawdę jest OK.
Jedna z nielicznych jedynek która naprawdę mi się podoba.
no tak wymienia sie itp, itd ale jezdziles na takich kapciach i na zawieszeniu do tego, ta jazda niczym nie rozni sie od jazdy na koniu pokazowka oki,ale na dłuzsza mete masakra
najszybszy smakosz piwa, zwycięzca Biegu o kufel-Niechorze 2011
zserzaka samego sie nidostanie tylko caly bodykit z firmy fox ale oni juz dla jedynek nierobia nic ciezko je bardzo dostac ja za zderzak 900zl placilem wiec czy sie to tak oplaca