czy wiltr wielorazowego uzytku nadaje sue do silnika na gaz?
-
Gość
czy wiltr wielorazowego uzytku nadaje sue do silnika na gaz?
hej interesuje mnienczy taki filtr ktoru jest wielorazowego uzytku nadaje sie do gazu?
-
Gość
-
Quaki
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
to nie koniecznie musi byc stozek ja widzielm kiedys filtr z rajdowki i wcale nie stozek tylko zwykly- niezwykly bo sito to mial raczej na duze kamienie i on byl wlasnie wielokrotnego uzytku hehehe tylko ze silniki sa jednorazowe i do tego krotkiego uzytku przy zastosowaniu takiego filtra
pozdrawiam
ps. a tak na marginesie to jak ktos pisze posty z pytaniem to warto by bylo napisac czym dysponuje rodzaj gazu silnik itp. dzieki temu zaoszczedzilibysmy pracy etatowej wrozce
pozdrawiam
ps. a tak na marginesie to jak ktos pisze posty z pytaniem to warto by bylo napisac czym dysponuje rodzaj gazu silnik itp. dzieki temu zaoszczedzilibysmy pracy etatowej wrozce
2-gen 93 2.5 V6
1-gen 90 2.2 GT
1-gen 90 2.2 GT
-
Gość
-
Raf
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5495
- Kontakt:
Oczywiście że filtr wielorazowy się nadaje, ja mam taki właśnie do gazu (to zwykłe blaszane sitko jest, tylko otworki ma drobne), zresztą jednorazowych nawet nie widziałem w sklepach
Na wejściu wody jest podobny, tylko oczka są w sitku większe i od razu z zaworkiem jest - bardzo praktyczne! Jeśli masz kocioł dwu funkcyjny to załóż sobie jeszcze filtr na powrocie inst. c.o. , tak mi doradził specjalista z serwisu Junkersa!
P.S.
A co do rodzaju gazu to mam "ziemny wysokometanowy".
P.S.
A co do rodzaju gazu to mam "ziemny wysokometanowy".
Pozdrawiam, Rafał.