Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
powiem krotko........zapomnij o takich rzeczach jesli ci zycie mile
ps. takie klamerki kupuja gamonie w sklepach metalowych za 3.50 zl maluja czerwonym sprajem i wystawiaja na allegro za 20 zl (jezeli tak ma wygladac obnizenie zawieszenia no to wybacz ale to jakies nieporozumienie)
na glowe im padlo temu zastecowi na przod eibacha za 1070zl ale to cale amorki ze sprezynami chyba bo komplet H&R sprezyn do mazdy obnizajacy o 25mm bodajze za 130Euro dostaniesz
pozdrawiam
ps. pasuje na normalne amory
Powiem jedno ja ma Eibacha i ciezko sie autkiem poruszac po tak zwanych ulicznych faldach i nierownosciach. Przy wiekszych szybkosciach auto podskakuje na nierownosciach az bije glowa o podsufitke. A wogule od kiedy Eibach sprzedaje odzielnie przod i tyl. To jest z jednej strony nie rozsadne. H&R sa tez fajne sprezyni i nawet nizej opuszczaja autko. A teraz zastanawiam sie nad zmaian na orginale spowrotem.
Dzwonilem do H&R - sprezyny na przod okolo 950 zł, reg amortyzatory okolo 600 - 800 za szt, a co do gwintowanego zaw nie powiedzial ale szacuje ze okolo 3 - 5 tys
konrad ja podalem cene w niemczech w polsce jakos juz nic do autka nie kupuje (no chyba zeczesci podstawowe kolcki itp) dlaczego w niemczech ano dlatego ze u nas nadal firmy maja pomysly typu jak do tuningu to bogaci kupuja i damy marże 100% albo wiecej cena podana prezezmnie to cena z katalogu D&W też smiem sadzic ze taniej tez mozna dostac.
pozdrawiam
Witam obniżanie bryczek to fajna rzecz tylko mały problem jest
Czy nie szkoda wam auta na te drogi,chyba że z góry zakłada ktoś że będzie często odwiedzał warsztat,nasze drogi trudno nazwać drogami
a ja was zaskoczę - mam auto baaardzo obniżone- nie da się wsadzić nawet jednego palca między koło a błotnik, a mimo to nic nie obciera, nic w środku nie dzwoni, regulacje zawieszenia śmiga idealnie, amorki są w wyśmienitym stanie a jeżdżę tak od 8 lat i to po Wrocławiu - zrobiłem już na tym zawieszeniu po wrocku 150 000 km.
Faktem jest że mam auto obniżone chyba fabrycznie(?) ma większy promień skrętu niż inne gt którymi jeździłem...
Hej Cynki Ty masz takie same felgi jakie miałem i tak samo niskie auto!
Czy zauważyłeś ten większy promień skrętu u siebie? czy mi się wydaje?
Miałeś tak od początku czy obniżałeś?
a mozesz dac fotke twojego probka z boku jak wyglada tak obnizony??
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....
Na wypady poza miasto jest już inne autko