Aaaa i jeszcze czwarte rozwiązanie to kupić stacyjkę z kluczykiem oryginalnym co ma miejsce na pestkę i przekładasz pestkę do nowego kluczyka,zmieniasz stacyjkę i śmigasz

Tylko nie pisz,że to za mało rozwiązań i nie krzycz hilfe

Mądrej głowie dość dwie słowie - złodziejaszkom wystarczyło, Wam nie.arko pisze:Złamany kluczyk nie ma wpływu na alarm , przekręcenie kluczyka rozłącza i załącza alarm fabryczny![]()
Najpierw obśmiewacie, czemu robić z różnych rzeczy tajemnicę i chcecie dokładnego opisania na publicznym forum, jak znieczulić i obejść fabryczny alarm, a potem wielkie zaskoczenie, że ktoś inny wiedział, jak z tego skorzystać.kocurro pisze:to wie ktoś jak wyłaczyć ten seryjny fordowski alarm bo i mi sie to kilka razy zdarzyło i w tym raz o 4 nad ranem na polu namiotowym. cieszę się że mnie nikt nie zabił:):):)
Dokładnie!!!Robert pisze:Najpierw obśmiewacie, czemu robić z różnych rzeczy tajemnicę i chcecie dokładnego opisania na publicznym forum, jak znieczulić i obejść fabryczny alarm, a potem wielkie zaskoczenie, że ktoś inny wiedział, jak z tego skorzystać.
Szkoda, że nasze słowa muszą się sprawdzać...OLEY pisze:[o]A ja bym proponował (dla Waszego dobra) nie pisać o takich szczegółach w miejscach, gdzie dostęp ma każda przypadkowa osoba.
Złodzieje nie śpią i mimo, że wartość Probe nie jest zbyt duża, to zapewne szkoda by Wam było
stracić autko, bo jakiś małolat przeczyta i będzie chciał sobie pojeździć prawda?
Pomyślcie o tym...[/o]
Nie musiał, ale nie napisze Ci tutaj dlaczego nie musiał.kocurro pisze:złodziej miał własny kluczyk??
kocurro pisze:się wpakowały do samochodu rozwalając zamek
Sam pisze:To zakładajcie sobie dodatkowe alarmy, będziecie spać spokojniej.
Trochę się te stwierdzenia gryzą ze sobą...Sam pisze: Nie ważne czym zabezpieczasz auto, jak ktoś będzie chciał to i tak ci je buchnie albo wejdzie do środka.
meping pisze:Zauważyłem też, że gdy zamykam drzwi kierowcy kluczykiem (nie mam pilota) nie zamykają się te pasażera, może w tym tkwi problem.
Mam tylko kluczyk, zwykły dorabiany.arek591 pisze:miałem ten sam problem jak chcesz otwierać z pilota to musisz zamknąć z pilota i otworzyć z pilota w ciągu 20 sekund i z powrotem zamknąć i jak teraz otworzysz nie będzię wył fabryczny to tyle pozdro
Jaśniej chłopie, jaśniej...Romas pisze:![]()
![]()
Chodzilo mi o to co arek591 napisałmeping pisze:Jaśniej chłopie, jaśniej...Romas pisze:![]()
![]()
Uszkodzony centralny czy co?..
[/quote]arek591 pisze:miałem ten sam problem jak chcesz otwierać z pilota to musisz zamknąć z pilota i otworzyć z pilota w ciągu 20 sekund i z powrotem zamknąć i jak teraz otworzysz nie będzię wył fabryczny to tyle pozdro
A gdzie dokładnie znajduje się ten moduł, mam szanse wyjąć z przeznaczonego na części.2Ya pisze:Kolego,moduł/przekaźnik centralnego zamka - na forum było to wiele razy poruszane,dość często umierał w probasach.
pzdr.
meping pisze:A gdzie dokładnie znajduje się ten moduł, mam szanse wyjąć z przeznaczonego na części.2Ya pisze:Kolego,moduł/przekaźnik centralnego zamka - na forum było to wiele razy poruszane,dość często umierał w probasach.
pzdr.
Nie wiem gdzie tego szukać.