Ale skoro muszą być miniaturki to niech wam będzie ale ona jakieś takie maleńkie mi się wydają

Widziałem kiedyś jedną nówkę - gościu likwidował sklep czy hurtownię i wołał za nią (1 szt.) ponad 6 stówek. Drugiej strony nie miał.Czarls pisze:Można gdzieś kupić funkiel nówki tylne lampy czy jestem skazany na używane?
wujeksex pisze:Wybierz "wyszukiwanie zaawansowane" i zaznacz odpowiednie dział w jakim chcesz szukać, to nie wyskoczą Ci pierdoły z giełdyCzarls pisze:wpisująć w szukajce radio,jak podłączyć radio same wątki o sprzedaży się wyświetlają lub jakieś bzdury
Lisiu pisze:Pozycyjne oryginalnie są w halogenach. Jeżeli masz oryginalne to zapewne jest też w nich miejsce na światła postojowe.
Na fabrycznej kostce jest obecny sygnał włączenia świateł tzw. dimmetr / podświetlenie . Pojawia się tam 12V gdy są włączone, obstawiam że masz to zwarte lub źle podłączone do sterowania anteną / wzmacniaczem które podaje radio. W rezultacie radio włącza jakiś zabezpieczenie.Czarls pisze:kiedy przekręcę pokrętło od świateł żeby się otworzyły wtedy radio mi gaśnie jak by prąd odcinało o co kaman??[/url]
BTW Jesteś jedną z niewielu osób tu na forum która mi faktycznie chce pomóc doradzić cieszę się niezmiernieskorik pisze:Masz schemacik anteny razem z kolorami przewodów:
Na rysunku, zamiast Czarno - białego powinno pisać Czarno - żółty - oczywiście.
A więc: Zasilanie czyli od radia żółty lub czerwony musisz podłączyć pod Niebiesko - czerwony.
+12 ze stacyjki po przekręceniu stacyjki na ACC do Niebiesko - białego.
Niebieski czy tam niebiesko - biały z radia do białego w antenie.
A czarno -żółty to nie wiem.