-- oryginalny post 2012-04-22 01:05 --
Nowe zdjęcia w galerii:D Mój zapał do naklejek ograniczył się do przyklejenia tylko 2 wlepek.
-- dodano 2013-04-20 01:49 --
Siemanko
Dawno niczego tu nie pisałem (w sumie nic się z autem nie działo). Życie zweryfikowało moje plany przez co auto przez ostatni rok w ogóle się nie zmieniło jedyna modyfikacja od ostatniego update to obszycie gałki zmiany biegów nową skórą
A co do aktualnych planów:
hmm... za kilka tygodni mam zamiar zmienić pomarańczowe kierunki w błotnikach na białe z Mazdy 323f
oraz naprawić hamulce z tyłu bo chyba zapiekły się cylinderki a potem może wreszcie pomaluje zaciski

A jak trafi się zastrzyk środków to wymieniam papierowy filtr powietrza na bawełniany od K&N o zwiększonym przepływie podobno jego działanie to placebo ale chce to przetestować wystarczy mi jeśli brzmienie wydechu stanie się jeszcze bardziej rasowe
No i jestem już ponad rok na forum

wiem że niewiele piszę ale za to regularnie czytam a co do mojej ilości postów jestem zdania że czasem lepiej milczeć niż głupoty pisać.
-- dodano 2013-05-17 22:38 --
Tak jak zapowiadałem zmieniłem kierunkowskazy boczne na clear'y z
Mazdy 323f/626.
Zabieg według mnie udany jak na moje oko odmłodził on trochę sylwetkę
Probe
Producent kierunkowskazów to
TYC Numer katalogowy
18-5289-15-2
-- dodano 2014-03-23 21:34 --
Cześć dawno nic się w temacie nie działo, w głównym poście dodałem kilka nowych zdjęć. W najbliższych dniach planuje przejść w probie na olej valvoline maxlife. Tak poza tym to nic się nie dzieje z samochodem zwykłe okazjonalne użytkowanie