wuka
- Spider33
- Samochód: Probe x ∞
- Galeria: viewtopic.php?t=20740
Re: wuka1308
Szczerze powiem Ci że ja zawsze bałem się o felunek... Nawet po zakupie ori 16 kupiłem nakrętki zabezpieczające. Jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże 

- avel
- Samochód: Probe II 2.0 1994
- Galeria: viewtopic.php?t=20438
Na ori felunku to często opony są więcej warte niż on sam  Ale zgadzam się w pełni, lepiej zabezpieczyć bo nigdy nic nie wiadomo. Złodzieje ukradną i na złom oddadzą a ty będziesz miał 4 nowe cegły.
 Ale zgadzam się w pełni, lepiej zabezpieczyć bo nigdy nic nie wiadomo. Złodzieje ukradną i na złom oddadzą a ty będziesz miał 4 nowe cegły.

Ale zgadzam się w pełni, lepiej zabezpieczyć bo nigdy nic nie wiadomo. Złodzieje ukradną i na złom oddadzą a ty będziesz miał 4 nowe cegły.
 Ale zgadzam się w pełni, lepiej zabezpieczyć bo nigdy nic nie wiadomo. Złodzieje ukradną i na złom oddadzą a ty będziesz miał 4 nowe cegły.Stare i zardzewiałe! Probe II 2.0 1994, było 
Audi A3 2.0TDI 170km quattro 2007, jest

Audi A3 2.0TDI 170km quattro 2007, jest
- Spider33
Na złodziei nie ma reguły, zazwyczaj kradną wszytko co da się tylko sprzedać. 6 lat temu ukradli nam tylne koła od łady samary. Opony były zajechane i chyba nie muszę tłumaczyć że nie były to alusy  Najlepiej im życie utrudnić nakrętkami zabezpieczającymi
 Najlepiej im życie utrudnić nakrętkami zabezpieczającymi 

- wuka
- Klubowicz
- Samochód: FORD PROBE II 2,0 16V
- Galeria: viewtopic.php?t=19968
- cacek
- Samochód: Wołowina
- Galeria: viewtopic.php?t=8555
Heh masz dekielki Forda  

Wojtku jeszcze go troszku obniżyć i będzie gicio .
 .
I jak się jeździ? komfort co nie? 

pozdr

Wojtku jeszcze go troszku obniżyć i będzie gicio
 .
 .I jak się jeździ? komfort co nie?

pozdr
"...Jedni będą mnie szanować, drudzy znienawidzą..."

- wuka
- Klubowicz
Dekielki przełożyłem z zimówek. Fakt, myślałem, że na niższym profilu będzie się źle jeździło a tu zdziwienie, może bardziej tłucze ale jakoś się lepiej jedzie.

- kicker
- Samochód: White GT 91
- Galeria: viewtopic.php?t=19596
wygląda świetnie, fajny rzadki kolorek.. szkoda, że 2.0   pozdrawiam i do zobaczenia niedługo na mini spocie
   pozdrawiam i do zobaczenia niedługo na mini spocie  

- CBR
- Samochód: No Probe
- Galeria: viewtopic.php?t=15220
- wojtas89
- Samochód: MB W201 2.6L mit ASD und chamska gleba :)
- Galeria: viewtopic.php?t=14148
Felunia pasuje, ale glebunia by się przydała  

Fałszywa skromność jest najprzyzwoitszym ze wszystkich kłamstw.

- wuka
- Klubowicz
Na razie na glebę się nie dam namówić. Najpierw chcę zrobić inne rzeczy, gleba na końcu  Powiem, że jak jeżdżę teraz przez Kraków to już mnie serce boli, a co będzie jak go jeszcze obniżę? No ale może jak się cieplej zrobi to troszkę połatają tych dziur.
 Powiem, że jak jeżdżę teraz przez Kraków to już mnie serce boli, a co będzie jak go jeszcze obniżę? No ale może jak się cieplej zrobi to troszkę połatają tych dziur.

Powiem, że jak jeżdżę teraz przez Kraków to już mnie serce boli, a co będzie jak go jeszcze obniżę? No ale może jak się cieplej zrobi to troszkę połatają tych dziur.
- Basia
- Klubowicz
- Samochód: Ford Probe II gen. 2.0 i Seat Ibiza 1.0
Nakrętki pod kolor samochodu   

Nieźle

Nieźle

- wuka
- Klubowicz
Bawiłem się troszkę okleiną
Na razie kluczyk  przed zimą będą felgi. Jak mi felgi nie wyjdą to trafią do lakierowania.
 przed zimą będą felgi. Jak mi felgi nie wyjdą to trafią do lakierowania.

- Spider33
Widzę że żetony do wózków są ważną rzeczą w twoim życiu skoro trzymasz je razem z kluczykami do samochodu   A jeśli chodzi o glebę to sytuacja jest prosta; jeśli jeździmy niewiele i samochodu używamy sporadycznie to bardzo fajna sprawa. Probek wygląda naprawdę konkretnie. Niestety jeżeli używamy go jako auta na co dzień nie jest już tak fajnie... Ludzie którzy dużo jeżdżą wiedzą o co chodzi
  A jeśli chodzi o glebę to sytuacja jest prosta; jeśli jeździmy niewiele i samochodu używamy sporadycznie to bardzo fajna sprawa. Probek wygląda naprawdę konkretnie. Niestety jeżeli używamy go jako auta na co dzień nie jest już tak fajnie... Ludzie którzy dużo jeżdżą wiedzą o co chodzi 

A jeśli chodzi o glebę to sytuacja jest prosta; jeśli jeździmy niewiele i samochodu używamy sporadycznie to bardzo fajna sprawa. Probek wygląda naprawdę konkretnie. Niestety jeżeli używamy go jako auta na co dzień nie jest już tak fajnie... Ludzie którzy dużo jeżdżą wiedzą o co chodzi
- basco1984
- Klubowicz
- Samochód: 2,5 V6 USA 92r.
- Galeria: viewtopic.php?t=14459
- Kontakt:
Szczerze kolego nie wiem o czym piszesz. Probkiem jeżdżę już grubo ponad 3 lata od jakiś 2 lat na MTS-ach -35 mm i nie odważę się powiedzieć aby było coś nie tak lub mało komfortowo w porównaniu o oryginalne sprężyny. Codziennie robię probkiem ok 80-100 km po mieście.Spider33 pisze:.... A jeśli chodzi o glebę to sytuacja jest prosta; jeśli jeździmy niewiele i samochodu używamy sporadycznie to bardzo fajna sprawa. Probek wygląda naprawdę konkretnie. Niestety jeżeli używamy go jako auta na co dzień nie jest już tak fajnie... Ludzie którzy dużo jeżdżą wiedzą o co chodzi
Pozdrawiam
- wuka
- Klubowicz
Przyjdzie i czas na glebę. Wszystko po kolei. Chcę zacząć od wnętrza, później większe zaciski, troszkę zabawy z silnikiem, a na końcu zawieszenie. Jak bym chciał zrobić wszystko n raz to po pierwsze nie miał bym czym jeździć przez dłuższy czas a po drugi szybko by mi się kasiorka skończyła i wtedy to już nic bym nie zrobił.

A co ty chcesz z tym silnikiem robić?Garów mu nie dołożysz.Z zewnątrz będzie wyglądał jak sportowe auto ale byle jakie 2,5 v6 cię objedzie bez problemuwuka1308 pisze: troszkę zabawy z silnikiem,.

- Patryk-
- Klubowicz
- Samochód: 2.2 GT 92r... niebawem w remoncie ;]
- Galeria: viewtopic.php?t=14552
- wuka
- Klubowicz
-- oryginalny post 2012-04-21 15:47 --
Dobrze gada
-- dodano 2012-04-21 16:22 --
Moja córa za kółkiem

Patryk- pisze:Garów nie, ale turbo można
Dobrze gada

-- dodano 2012-04-21 16:22 --
Moja córa za kółkiem

- mysz
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=18115
Z tym silnikiem można zdecydowanie więcej zrobić niż z V-ką.resko pisze:A co ty chcesz z tym silnikiem robić?wuka1308 pisze: troszkę zabawy z silnikiem,.
Wcale, że nie byle jakie, v-ki nie trzymają mocyresko pisze:ale byle jakie 2,5 v6 cię objedzie bez problemu

Było: Probe '94r
Jest: ST220 2005r

Jest: ST220 2005r
Vałki nie trzymają mocy  dobre a co 2,0 trzyma?Wuka jak ty swoją córkę tam z tyły mieścisz w tym foteliku?
 dobre a co 2,0 trzyma?Wuka jak ty swoją córkę tam z tyły mieścisz w tym foteliku?  Ja miałem fotelik z tyłu pomiędzy fotelami przednimi czyli po środku bo inaczej nóżki dziecka zawadzały o fotele,jakbym chciał dać np,za fotelem to siedział bym pięć cm.od kierownicy albo pasażer był by przyklejony do air bagu
 Ja miałem fotelik z tyłu pomiędzy fotelami przednimi czyli po środku bo inaczej nóżki dziecka zawadzały o fotele,jakbym chciał dać np,za fotelem to siedział bym pięć cm.od kierownicy albo pasażer był by przyklejony do air bagu 

dobre a co 2,0 trzyma?Wuka jak ty swoją córkę tam z tyły mieścisz w tym foteliku?
 dobre a co 2,0 trzyma?Wuka jak ty swoją córkę tam z tyły mieścisz w tym foteliku?  Ja miałem fotelik z tyłu pomiędzy fotelami przednimi czyli po środku bo inaczej nóżki dziecka zawadzały o fotele,jakbym chciał dać np,za fotelem to siedział bym pięć cm.od kierownicy albo pasażer był by przyklejony do air bagu
 Ja miałem fotelik z tyłu pomiędzy fotelami przednimi czyli po środku bo inaczej nóżki dziecka zawadzały o fotele,jakbym chciał dać np,za fotelem to siedział bym pięć cm.od kierownicy albo pasażer był by przyklejony do air bagu 
- wuka
- Klubowicz
Jakoś daje radę  Zrobię fotkę jak będzie siedział z tyłu. Trochę kopie pasażera, z reguły moją żonę, ale nie ma tragedii. A jak przypiąłeś po środku? Dziecko chyba trudno tak wsadzić do fotelika. Z boku jak siedzi to nie ma żadnego problemu żeby ją przypiąć.
 Zrobię fotkę jak będzie siedział z tyłu. Trochę kopie pasażera, z reguły moją żonę, ale nie ma tragedii. A jak przypiąłeś po środku? Dziecko chyba trudno tak wsadzić do fotelika. Z boku jak siedzi to nie ma żadnego problemu żeby ją przypiąć.

Zrobię fotkę jak będzie siedział z tyłu. Trochę kopie pasażera, z reguły moją żonę, ale nie ma tragedii. A jak przypiąłeś po środku? Dziecko chyba trudno tak wsadzić do fotelika. Z boku jak siedzi to nie ma żadnego problemu żeby ją przypiąć.
Nie było żadnych problemów z fotelikiem na środku,fotelik mam z pasem do przypięcia o oparcie kanapy i tak właśnie miałem zamontowane amałego bez problemu się wsadzało ale z biegiem czasu dziecko rośnie i jest naprawdę nie wygodnie dla dziecka z tyłu.

- wuka
- Klubowicz
-- oryginalny post 2012-04-21 20:44 --
Jak na razie Ola się mieści i nawet woli jeździć Probem, ale jak już będzie miała za ciasno to niestety przesiądzie się do astry.
-- dodano 2012-04-29 22:10 --
Pracowity weekend wkrótce zdjęcia
 wkrótce zdjęcia 

Jak na razie Ola się mieści i nawet woli jeździć Probem, ale jak już będzie miała za ciasno to niestety przesiądzie się do astry.
-- dodano 2012-04-29 22:10 --
Pracowity weekend
 wkrótce zdjęcia
 wkrótce zdjęcia 

- cacek
- Samochód: Wołowina
- Galeria: viewtopic.php?t=8555
Wojtku wrzucaj na forum to co mi przesłałeś na telefon  , najładniejsze fotele jakie widziałem w Probe
 , najładniejsze fotele jakie widziałem w Probe  .
 .
pozdr

, najładniejsze fotele jakie widziałem w Probe
 , najładniejsze fotele jakie widziałem w Probe  .
 .pozdr
"...Jedni będą mnie szanować, drudzy znienawidzą..."

- MatiLP640
- Klubowicz
- Samochód: Mitsubishi Legnum VR4
- Galeria: viewtopic.php?t=19740
a zgodzę się, zgodzę  też widziałem
 też widziałem 

też widziałem
 też widziałem