Lisiu pisze:No i masz A robił ktoś zdjęcia jak się smyraliśmy języczkami?
Co prawda nie robiłam, ale byłam świadkiem naocznym.
A najlepsze było jak Basia krzyknęła na Lisia,
że jeszcze raz bo on ruszał swoim języczkiem,
a tego w umowie nie było
Nieee... To są majtki sportowe... z przodu żółte, z tyłu brązowe
Był PROBE GT 2.2 Turbo '89 Full Opcja z Qresko Red Inside
Jest PROBE 2.5 V6 '94. Dostał nowe serduszko dzięki 2Ya
Jest SCENIC II ph I 2003 Lux Privilege pierońskie 1.6 115 KM
A nie lepiej było założyć takie jak być powinny ? bo moim zdaniem lampy 93 strasznie się gryza ze środkową blendą, no i nowszy zderzak.... jakoś mi się to nie widzi w całości.
W sumie białego w takim zestawieniu jeszcze nie widziałem, więc może będzie lepiej Zakładaj i wrzucaj fotki.
no tak owszem, tylko czy żółty LED w połączeniu z czerwonym kloszem da barwę pomarańczową bo jakoś szczerze w to wątpię a co do SMD to owszem, są dużo lepsze od zwykłych LEDów, sam sprawdzałem
ja stwierdziłem, że nie będę teoretycznie wątpił, tylko sprawdzę. wsadziłem zamiennik i dawał niezłe rezultaty, ale szukam czegoś lepszego - ma być na tyle żółte, żeby było oczywiste, że to kierunek a nie hamulec - do tego już się policja nie przyczepi a dla innych na drodze będzie jasne co sygnalizuję.
a myślałeś o zielonych SMD? Kumpel ma w Camaro i muszę powiedzieć że są czerwone kierunki a świecą praktycznie idealnie na pomarańczowo i nie raz go policja złapała za nie i jak pokazał jak świecą to dali mu spokój bo w przepisach nie jest że kierunek nie może być czerwony tylko ma NIE ŚWIECIĆ na czerwono a to jest różnica
to jak sprawdzisz to daj znać co i jak, chętnie się dowiem bo sam mam w planach założyć lampy USA tyle że po 95... Albo szarpnąć się na Australijskie tyle że gorzej wyglądają ;/
Ja swoje USA 95 mam z pomarańczowymi wstawkami - też jakiś pomysł. a w poprzednim probku '97 miałem światła euro pomalowane sprayem i też dobrze wyglądały.
ale pomalowane cale na czerwono? I na jaki kolor świeciły? Co do wstawek to owszem, jest to jakiś pomysł ale czy dobry? Jak dla mnie trochę mija się to z celem... Ale układ lampy USA jest taki sam jak EU co nie? Znaczy ma 4 komory, więc można zrobić układ taki sam jak w EU i zrobić osobno kierunek a stop z pozycyjnymi, do tego żółtą albo zieloną SMD w kierunek i jest wszystko tak jak w EU tylko że ze 100x lepszym wyglądem
nawet znośnie a nie masz czasem tego spoilera jeszcze? ;P ale wiązkę zostawić stara ori EU a tylko lampy USA, da się tak przecież i ja mówię o układzie po 95 że jest taki sam tu i tu bo przed 95 nawet nie mam pojęcia jaki był