Ja zawsze stosuje się do zasady

Tak, tylko się może okazać, że za pół roku będę miał powtórkę z rozrywki. A wytarganie maglownicy i założenie to jest troche roboty.CBR pisze:Co do maglownicy to kupiłbym na forum drugą i tyle.
Pewnie wyjdzie taniej niż regeneracja.
I tutaj sam sobie odpowiedziałeś co się bardziej opłacabogdano pisze: Faktem jest że regeneracja trochę kosztuje ok. 550 a używana maglownica ok. 100.
Kolego Metal ja nie mieszam napędu z zawieszeniem bo rozróżniam te rzeczy tylko weź sobie pod uwagę, że zarówno napęd jak i zawieszenie masz razem do kupy spięte na piaście koła więc się drgania mogą przenosić jak masz luzy.Metal pisze:Trudno tłumaczysz sprawę, mieszasz napęd z zawieszeniem.
Jak już je kupisz, to napisz gdzie i za ile. Mi też się zaczynają sypać...bogdano pisze:Właśnie sprawdziliśmy to parę dni temu ze znajomym i zgrzypi gdzieś właśnie po stronie kierowcy z przodu przy łożysku właśnie to chyba będą jednak te łożyska.Bo aż sprężyną trzepie od amora przy skręcaniu.
Ponoć te łożyska nie są drogie to kupię sobie nowe bo po przesmarowaniu za chwile się okaże, że trzeba znowu rozkręcać zawieszenie.
Dzięki wujeksex za podpowiedź.