resko pisze:bogdano pisze:resko pisze:Silnik wygląda śmiesznie z tymi czerwonymi wstawkami.
Śmiesznie to wygląda rupieć tego kolesia orurowany rurami z centralnego ogrzewania pomalowanymi srebrzanką. Już nie wspominając o jego facjacie.

Srebrzanką to sobie facjate chyba pomalowałeś.Gdzie ty widzisz rury od centralnego chyba,że w twojego kolesia (P)aucie nowy sportowy wydech super przelotowy dodający 120 km

To jak wygląda mój silnik to cię Resko nie powinno interesować po pierwsze nie pytałem cię o zdanie wiem że zazdrościsz bo twój był zarzygany olejem cały ale to nie mój problem

Wiesz zazdrość to wg mnie zła cecha bardzo

A co do Bogdano to osobiście widziałem jego dwa probe 2,0 oraz nowy nabytek 2,5 v6 które są w bardzo dobrym stanie więc nie wypowiadaj się jak czegoś nie widziałeś . I ostatnia sprawa ostatnio prosiłem cię żebyś mi nie śmiecił w galerii ale widać nic do ciebie nie dociera

Naprawdę nie obchodzi mnie opinia twoja na temat mojego probe i uważam temat za zamknięty

A co do twojego 4,0 v6 uważam że 2,0 sobie bez problemu z nim poradzi bo trochę inna masa własna tym bardziej że auto przeznaczone z myślą o terenie