Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
zamienilem sie z gosciem bo chcial he he :] dalem mu 15* te firmy MAK za te 18tki :] gosiowi mechanik powiedzial ze na 18kach rozwali se wachacze i lepiej by mial 15tki a ze glupi to sie posluchal i wymienil
juz to przerobilem i nic mnie to nie pomoglo ;p jedynie ten wewnetrzny . . . . rant nadkola ?? .. . wygial sie do gory a opony i tak tarly :p mi one wystaja z nadkoli he he szerokie mam :] a to co widac na ostatnim zdieciu to tylko wstepnie bylo . . . . teraz jest inaczej jak szpachle poloze i wyrownam wtedy fote wstawie zostanie kwestia pomalowania ale jak juz bede malowal to calego moze nawet w tym roku :]
-- dodano 2013-05-29 13:28 --
Takie tam poszezanie nadkoli ;] narazie wyglada to paskudnie ale jeszcze tylko tone szpachli i pomalowac a kiedy pomaluje tego niewiem :/
Ja wszelakie zaprawki/ubytki robię tym - http://allegro.pl/klej-chester-super-me ... 67490.html
Jak cholera sie cięzko obrabia - można szlifireką to obrabiać, wiercić itd. Nigdy mi nie pękło ani ukruszyło. Jedyna wada - cena. Za 1kg stówkę dałem :/ ale wydajne.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."
większych opon sie nie dało już założyć zamiast robić rzeż z błotnikami to bym wolał założyć niższe i węższe opony,i tak masz na jednej bok rozwalony (PP)
ten patent jeszcze nie jest skonczony :] teleskop nawet nie jest do niczego przykrecony :] jak cos zrobie potem fote i ci na pw wysle zobaczysz jak narazie jest :p
Probek podniesiony jak narazie ;D czeka na gwincik ;D
-- dodano 2014-03-19 23:18 --
Takie tam foty z jazdy do liverpool'a
W Niemczech opona mi ... i przez ok 1300km na dojazdowce
Tu sie ładowalismy na prom z Calais(Francja) i plynelismy do Dover(Wielka Brytania) reszta to fotki z Liverpool'a i napotkane Lambo ;]
Fordzik wytrzymal jazde 1900km bez zadnych innych problemow oraz . . . ku zdziwieniu jadac tak 100-110km/h na pelnym baku zrobilem 800km |:D zszedlem ze spalaniem tak do 6.5l/100km jakies czary he he