Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
No ładne cacko, gdyby nie ten hak:-).Cześć No to ja w końcu nie rozumiem, masz tego Probka czy nie , bo mieście go nie widuję. A on taki ładny, amerykański, to rzuciłby się w moje oczka, zawsze wypatruję pobratyńców na mieście.
Ford Probe 95 r. 2,0 16V, LPG
" Wczoraj obcieli mi skrzydła, dzisiaj kazali mi latać "
"Szaraczek", z tego co wiem, hula gdzieś po Krakowie, a ja tymczasowo wożę kuper pugiem 306. Aniu, jeśli kiedyś pozdrowi Cię światełkami jakiś czerwony brzydal z lewkiem na masce, to na pewno będę ja
był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX
jakby wymontowac hak i zalozyc inne felgi to bedzie ładne autko. jak kupilem swojego to też mialem takie srebrne wstawki na kokpicie i z miejsca je usunąłem czarną farba w spraju. masz rzadko spotykany kolor nadwozia.
Probe 2.0 , rocznik`95 (wg VIN `94), wersja HIGHLIGHT
Mój najnowszy nabytek: 2.5 V6 93r. (wg informacji na podwoziu)
Właśnie dostał nowy lakierek, piecowy, bo fiolet z jakimiś dziwnymi malunkami na drzwiach nie bardzo przypadł mi do gustu
Załączniki
CAM00395_2.jpg (75.86 KiB) Przejrzano 5166 razy
był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX
vitek pisze:Na Borki staje do konkursu na najbardziej nierdzewnego Probe w Klubie, cała karoseria z "amelinium"
No, ale to musisz uważać, żeby ci go gdzieś nie uderzyli na parkingu, bo ciężko będzie potem to wyklepać
Ps. Bardzo ciekawa konkurencja - muszę zapamiętać.
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć." (Ernest Hemingway)