Grunt, że mi się podoba i że na żywo wygląda fantastycznie

Poniżej fotki starych progów jakby ktoś chciał kupić to proszę się zgłaszać do Mariusza

Qki, Ja już chyba za stary jestem... Sub miał iść na sprzedaż - nie wyszło. W jego miejsce miały iść dwa głośniki rockforda po 25cm. Się zastanawiam nad zmianą wydechu, żeby go nieco ścisłym, bo już chyba z łomotu wyroslem :pQki G pisze:Moje gratulacjeWyglada przepieknie, jak by co dopiero z salonu Forda wyjechal
:D:D
Teraz bym jeszcze popracowal nad zwiekszeniem basu a aucie, bo wydaje mi sie ze moze teraz byc przykrotko![]()
![]()
No dlatego mowie bo ten kolor wyglada zupelnie inaczej niz na fotach i znam cie na tyle ze wiem ze w zyciu bys nie pomalowal na taki kolormysz pisze:Hmm... Sam się zastanawiam czemu w obiektywie kolor zupełnie inaczej wygląda :p jest czerwony. W obiektywie wychodzi pomarańczowy, malinowy, różowy :p może kwestia tego, że zdjęcia robione telefonem.
Grunt, że mi się podoba i że na żywo wygląda fantastycznie![]()
Widzę, że nie tylko ja mam ochotę na trochę spokoju.mysz pisze:Się zastanawiam nad zmianą wydechu, żeby go nieco ścisłym, bo już chyba z łomotu wyroslem :p
Przeca końcufka już jestSallmo pisze:Pierwszy raz widzę, żeby tłumiki plastikowe robili ? Fajna ta rura gięta, ja mam podobna w zlewie na statku-tyle ze biała. Jak ktoś chce to mogę załatwić. Ogólnie fajny ten tłumik, srebrna końcUFka i będzie git