Co do wzmocnienia radia, też jest OK, nie muszę wyciągać antenki.
Piękne to radyjko, a najlepsze jest to, że żaden złodziej samochodowy nie połasi się na nie bo nie ma zbyt wielu światełek i diodekmysz pisze:Jak ktoś jest kopnięty pod względem jakości dźwięku polecam radio nakamichi CD-700Tylko myśle, ze cena może odstraszyć, bo kosztuje więcej niż większość probków
100w? maDNESSwuka pisze:Też mam takie złączki, całkiem fajne, kupiłem je przy okazji zakładania żarówek 100W
Buehehe pewnie chmura deszczu przesladuje te Probowke non stop przez to parowanie xDavel pisze:Pewnie jak pada deszcz to chmura pary unosi się na lampami
Ja owe za ślepki mam, ale od roku zamykam i otwieram autko tylko z pilota bo w obydwu zamkach kluczyk wchodzi tylko do połowy. Spróbuję rozebrać i wyczyścićSpider33 pisze:Jak masz zaślepki w otworach zamka to wystarczy przesmarować ...
Też jestem często na myjniBomberMAX pisze: Mój nowy fetysz, odwiedzanie myjki
Lipa wukawuka pisze:Jesteś szczęściarz bo dorobiłeś kluczyk zanim go złamałeś. Ja dziś złamałem swój jedyny kluczyk, który mam przy sobiekolejny mam w Krakowie, ale jak się tam dostać bez PROBKA?
Jak masz wszystkie części to ci śmiało dorobiąwuka pisze:Jesteś szczęściarz bo dorobiłeś kluczyk zanim go złamałeś. Ja dziś złamałem swój jedyny kluczyk, który mam przy sobiekolejny mam w Krakowie, ale jak się tam dostać bez PROBKA?
No właśnie ja też miałem lekko pęknięty, na szczęście mam wszystkie części. Ale do Krakowa to pewnie busem pojadę.Dziki Beduin pisze:Siemka, mam pytanko czy taki kluczyk dorobię u zwykłego klucznika? bo pękł mi lekko już i zaraz odpadnie całkiem tak więc muszę dorobić.