Tutaj masz zdjęcia i schematy jak wygląda wzmacniacz

No to bardzo źleLukaszV8 pisze:![]()
Zaraz za uszami Myszo zaraz za uszami
![]()
Ja też i daje to radę- dostałem takie zalecenie od sędziego car-audio kupując głośniki. Scena jest, ustawienie korekcji czasowej tez nie stanowiło problemu, wiec same plusyDziki Beduin pisze:Ja mam w trójkątach od mocowań lusterek i wygląda jak fabryczne
Polecam!mysz pisze:Ja też i daje to radę- dostałem takie zalecenie od sędziego car-audio kupując głośniki. Scena jest, ustawienie korekcji czasowej tez nie stanowiło problemu, wiec same plusyDziki Beduin pisze:Ja mam w trójkątach od mocowań lusterek i wygląda jak fabryczne
Ja też się pochwale po dzisiejszej myjce wrzuce jakies fotkicuba27 pisze:Polecam!mysz pisze:Ja też i daje to radę- dostałem takie zalecenie od sędziego car-audio kupując głośniki. Scena jest, ustawienie korekcji czasowej tez nie stanowiło problemu, wiec same plusyDziki Beduin pisze:Ja mam w trójkątach od mocowań lusterek i wygląda jak fabryczne
No też coś koło tego...240 zł bodajże...Dziki Beduin pisze:Ile placiles za aku, ja tez taki mialem i bylem zadowolony dalem za niego okolo 225 jakos tak pamietam.
Thx Piotrek.