Do tego doszedł nowy kolektor wydechowy który zabandażowałem i przypadkiem wpadł w moje ręce podłokietnik, więc już ze mną został <3
No właśnie baRtek94 - czyj ten zielony ? W Tarnowie jeszcze takiego nie widziałem.KrecioPL pisze:Zacnie!
kogo ten zielony?
Dawaj go na forum!
O widziszbaRtek94 pisze:Właściciel zielonego jest już na forum od dawna, nawet go poznałeś Maxxum, damian951113 i jego już drugie probe do kolekcji
Nie mam pojęcia kiedy się urodził xDLukaszProbe pisze:Czy to ten Damian który urodził się 13 listopada 1995r?:)
A no już jakiś czas temu, podmienia w nich coś ciągle i będzie z 2 złomów czarował jednego pięknegoMaxxum pisze:O widziszbaRtek94 pisze:Właściciel zielonego jest już na forum od dawna, nawet go poznałeś Maxxum, damian951113 i jego już drugie probe do kolekcjiA kiedy kupił drugiego ?
cuba27 pisze:Gdzie wyrwałeś te reflektory bo widzę ze nawet homologacje mają. Jak to świeci?
Wypiaskowane, odtłuszczone rozpuszczalnikiem, pomalowane czarną puchą, miałem akurat pół mat do felg to tym prysneliśmy. Tym samym malowałem blende z tył na czarno i trzyma się ładnieKrecioPL pisze:Jak odnawiałeś ramki? Efekt super.
Co ty, to było na zasadzie: czekamy na kebsa wieczorem, kumpel mówi:Romas pisze:jak już się wysiliłeś i piaskowałeś to trzeba było oddać do proszkowego malowania, a tak to lipa :/
Szybciej skręca w porównaniu do oryginalnejbaRtek94 pisze:Długo wyczekiwana zmiana kierownicy
Jak dla mnie to oryginalna kiera jest bezkonkurencyjna.baRtek94 pisze: znacznie lepiej wygląda