Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Prezes8321 pisze:Witam. Mam takie pytank czy wiecie gdzie na terenie polski i kto potrafi zrobic body kit do probka. Kwiesta jest dobrze zrobione i niska cena. Wie ktos moze ?
Jest tanio , ba nawet bardzo bo za darmo. Tu są wszystkie formy na boody kit do oddania. Taniej niestety nie znalazłem A jak sam zrobisz to bedziesz najlepiej wiedział czy dobrze zrobione - https://www.olx.pl/oferta/oddam-za-darm ... heNIz.html
Ostatnio zmieniony 2017-04-24 19:48 przez Sallmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."
KrecioPL pisze:Kolego Prezes, dla Ciebie kilka rad:
1. Miło by było wiedzieć coś o Tobie - skąd jesteś, co robisz, czym jeździsz itp. - Uzupełnij swój profil. Pomoże to zarówno Tobie jak i nam przy rozwiązywaniu dalszych zagadnień z autem. Tworzymy tutaj dość specyficzną społeczność, gdzie można liczyć na pomoc ludzi np. w swoim regionie. Stąd takie info się przydaje.
2. Staramy się, aby wątki które tworzymy i to co w nich piszemy było możliwie czytelne i zrozumiałe. Zwracaj proszę uwagę na znaki interpunkcyjne i zdania które piszesz.
To też ułatwia nam życie
Pozdrawiam!
Bo w Biblii nie ma napisane aby nie cisnąc gazu do dechy
Mógłbym wykonać cały custom body kit, ale tak jak chłopaki piszą takie coś kosztuje. Z racji że trzeba by było zaprojektować i zrobić wszystko od zera to koszt całego ospoilerowania to ok 4-5tyś. Co innego gdy mamy już gotową formę.. wtedy wyprodukowanie gotowego zestawu to groszowe sprawy.
Ostatnio zmieniony 2017-04-28 23:45 przez S.H.A.R.K, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyżby najszybszy projekt nad projektami nam się szykował na forum ? Kolega kupił dopiero co auto po typowej "ogłoszeniowej" cenie a my go tu straszymy takimi kwotami na wstępie Body 4-5tyś lambo 3,5-4tyś
Fiat 126p 92' Rosso Swift- był Citroen Ax 92' Rouge Opera- był Daihatsu Applause 93' PURE RED- był Ford Probe 94' EU/USA Rio Red teraz Tangerine Frost Metalic- jest Ford Probe 96' USA Laser Red - był Peugeot 106 96' Laser Green. Metallic Lacquer- był Ford Probe 94' EU Royal blue- był Ford Probe 94' USA Black- był Ford Probe 94' EU Rio Red- jest
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."