I czy montaż w tylną półkę nie będzie problematyczny (bo dość wątłą mamy tą półeczkę)

Mylisz się kolego, jakiś czas temu pomagałem koledze wykonać audio a astrze. Na tył poszły elipsy magnata(nie pamiętam modelu ale nie były najtańsze) zasilanie były z wzmacniacza a radyjko to był pioneer deh-77. Nie muszę dodawać że autko było solidnie wytłumione i kabelki nie był po 1.5mm. Grało rewelacyjnie bez subwofera, czysty i dość głęboki bas.Rydz pisze:Z całym szacunkiem, ale żeby uzyskać "rozsądny basik" to nie ma bata musisz zamontował skrzynkę i nie chodzi mi to o jedną z tych allegrowskich tub, które turlają się w bagażniku co drugiego dresa prowadzącego czarne bmw, tylko o porządnie wykonaną i obliczoną dla konkretnago głośnika skrzynkę basową zwaną subwooferem, sam mam doświadczenia z głośnikami 6x9 i moge powiedzieć jedno; układ 6 na 9 sprawdza sie tylko w jednej sytuajcji... każdy chyba sie domyśla o co mi chodzi. Pozdrawiam
18" sub nie wejdzie, nie ma szans, więc nie każdy rozmiar da się zamontowaćKrecioPL pisze: A zamontować możesz każdy rozmiar - pytanie jak dużo chce Ci się przerabiać
Jak wyrżnie dziurę w drzwiach, to wejdziemysz pisze:18" sub nie wejdzie, nie ma szans, więc nie każdy rozmiar da się zamontowaćKrecioPL pisze: A zamontować możesz każdy rozmiar - pytanie jak dużo chce Ci się przerabiać