Ale odgrzeję kotleta Mam dziwną prośbę mógłby ktoś wrzucić zdjęcie jak jest zamocowane koło zapasowe i na czym Mam 2 probki i w obu koło lata sobie w jego "dołku"
-- dodano 2015-09-05 16:55 --
Naprawdę, nikt nie ma zamocowanego koła w probku ? Wkurza mnie jak zapas lata po bagażniku
''Nic nie motywuje nas tak, jak ludzie, którzy w nas nie wierzą''
Fiat 126p 92' Rosso Swift- był Citroen Ax 92' Rouge Opera- był Daihatsu Applause 93' PURE RED- był Ford Probe 94' EU/USA Rio Red teraz Tangerine Frost Metalic- jest Ford Probe 96' USA Laser Red - był Peugeot 106 96' Laser Green. Metallic Lacquer- był Ford Probe 94' EU Royal blue- był Ford Probe 94' USA Black- był Ford Probe 94' EU Rio Red- jest
Jest taki "hak" który"uchem" jest złapany za wystającą część blachy w podłodze. Potem przechodzi przez zapas i "oczko w lewarku a na koniec duza plastikową nakrętką to wszystko skręcone aby nie latało.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."
Witam Panie i Panowie, mam problem, ponieważ mój probe został trochę rozkradziony przed poprzednich właścicieli, posiadam tylko dojazdówke czy ktoś mógłby mi napisać czego brakuje lub podesłać zdjęcie? Chciałbym skompletować zestaw ale nie wiem co w nim powinno byc.
Wg instrukcji obsługi, którą mam przed sobą: koło zapasowe, w nim podnośnik krzyżowy i klucz do kół z nasadką i ...
Sallmo pisze:Jest taki "hak" który"uchem" jest złapany za wystającą część blachy w podłodze. Potem przechodzi przez zapas i "oczko w lewarku a na koniec duza plastikową nakrętką to wszystko skręcone aby nie latało.
Załączniki
3.jpg (69.24 KiB) Przejrzano 12586 razy
1.jpg (68.57 KiB) Przejrzano 12586 razy
2.jpg (54.08 KiB) Przejrzano 12586 razy
był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX