Ja bym oddał im to dziadostwo i poszukał jednak od Millera, bo nawet jeśli wymienią na inny komplet to będziesz miał to samo

Weź się najpierw pochwal co kupiłeśpawlacz pisze:Sklep powiedział, że mogę zwrócić, ale oni kosztu przeróbki na siebie nie wezmą... No cóż, alternatywy za bardzo nie mam, zapłacę za ich przeróbkę i mam nadzieję, że na tym skończą się problemy z nimi. Millerów bym pewnie szukał dobre parę miesięcy.
Zacytuję kolegę:Probik pisze:Czy jest ktoś na południu kraju, kto zna się na 1 generacji?
Proszę o namiary na konkretne nicki lub warsztaty.
Również jeśli chodzi o podniesienie mocy w 1 gen
Kolego Probik - ostatnio Ci tłumaczyłem (przez FB) co i jak.LukaszV8 pisze:To forum to nie biuro obsługi klienta.
Korbowody kute PRISM.Lukasz pisze:Weź się najpierw pochwal co kupiłeśpawlacz pisze:Sklep powiedział, że mogę zwrócić, ale oni kosztu przeróbki na siebie nie wezmą... No cóż, alternatywy za bardzo nie mam, zapłacę za ich przeróbkę i mam nadzieję, że na tym skończą się problemy z nimi. Millerów bym pewnie szukał dobre parę miesięcy.
te pytanie miało być do probika,ale jak widać coś poszło nie tak i zacytowałem ciebie zamiast jegopawlacz pisze:Korbowody kute PRISM.Lukasz pisze:Weź się najpierw pochwal co kupiłeśpawlacz pisze:Sklep powiedział, że mogę zwrócić, ale oni kosztu przeróbki na siebie nie wezmą... No cóż, alternatywy za bardzo nie mam, zapłacę za ich przeróbkę i mam nadzieję, że na tym skończą się problemy z nimi. Millerów bym pewnie szukał dobre parę miesięcy.