Nie wiem jak z przod ale jest przeciez fotka z boku.szkoda ze tylko widac jego tyl

Skąd mam pewnie z tej samej szwabskiej strony co tykollek pisze:skąd masz zdjęcia które ja mam Twisted Evil Twisted Evil Razz . Spojler z tego pierwszego czerwonego to bym chętnie łyknął ale nic nie mogę dopasować i znaleźć podobnego. Może masz jakieś pomysły??
Zgadza się to ma się tobie podobaćphilipe pisze:W pełni to popieram, mi ten dolny się podoba bo mam identyczny, myślałem że tylko ja taki będę miałDUKE pisze:co do spojlerka...zostawiam ten dolny napewno![]()
ale skoro go przykręciłeś to już zostaw
i nie zwracaj uwagi na subiektywne opinie innych w końcu Tobie to ma się podobać
philipe pisze:W pełni to popieram, mi ten dolny się podoba bo mam identyczny, myślałem że tylko ja taki będę miałDUKE pisze:co do spojlerka...zostawiam ten dolny napewno![]()
ale skoro go przykręciłeś to już zostaw
i nie zwracaj uwagi na subiektywne opinie innych w końcu Tobie to ma się podobać
Dobrze gada nic dodać nic ująćCynki pisze:Mati,
Serio mówiąc raczej skupiłbym się na kupnie fajnych felg, może lepszych lamp, usunięcia zamków z drzwi, zmiany tłumika na jakiś fajny.. ale nie takie billboardy zakładać na autko.![]()
Oj tak każdy miał polewke tylko tamten to już przegjęcie do kwadratuCynki pisze:
wybrechtali chyba wszyscy którzy widzieli probka na bemowie. koleś odwalił totalną kaszanę...za 5 lat jak spojrzy na to cyzm się taczał to wstyd mu będzie jeszcze mocno.
![]()
Tiaaa... założyć ładne felgi, pieprznąć dobry lakierek, przyciemnić szybki, ale delikatnie, pousuwać zamki itp, z przodu możnaby coś zrobić z wlotem powietrza.... ale te spojlery z tylu... nieee... ten na końcu bagażnika to jeszcze jakoś bym zdzierżył (pomimo tego, że wygląda raczej zabawnie niż efektownie), ale ten w połowie szyby.... to już jakieś jaja są... dobry super glue trzeba kupićCynki pisze: Probe ma jedną zaletę, linię. dajcie mu się wyróżniać w tłumie tym co ma najładniejszego. Tuningujcie inne kawałki tego biedaka.![]()
Heheh wiedzialem ze ktos sie odezwieLukas pisze:widziałem Cię dzisiaj w Krakowie nawet sobie machneliśmya ten spilerek na żywo to siakiś taki zawysoki, ale o gustach się nie dyskutuje