Witam jak ktoś jest zainteresowany jestem w stanie zamontować mu głowicę 16V do silnika 2.2 GT 12V korzyści chyba nie muszę opisywać i wyjaśniać.
Preferuję usługi wykonane kompleksowo i dokładnie więc jeśli ktoś chce druta to nie do mnie.
Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Głowica 16V do 2.2 GT
- Bogdan9999
- Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
- Galeria: viewtopic.php?t=7485
Głowica 16V do 2.2 GT
PROBE "Blackbird" FE3N POWER 
Sportage FE3N 4X4

Sportage FE3N 4X4

- Bogdan9999
Re: Głowica 16V do 2.2 GT
Wszystko będzie poskładane na najlepszych częściach lepszych niz te dostępne do 2.2 12V
Zapłon możesz mieć na cewkach na świecach jeśli masz już zamontowane EMU lub możesz w prosty sposób w przyszłości na nie przejść i zrobić zapłon w pełnej sekwencji. I mieć pełne sterowanie zapłonem. Zamontowany czujnik położenia wałka. Bez druta typu przeróbka aparatu.
Głowicę mogę przygotować pod obroty przekraczające 8 tyś (mocniejsze sprężyny pod zawory). Oczywiście głowica po pełnej obróbce i regeneracji z innymi zabezpieczeniami pod zawory seryjne potrafią się ściąć. Zainteresowanych zapraszam na PW
Zapłon możesz mieć na cewkach na świecach jeśli masz już zamontowane EMU lub możesz w prosty sposób w przyszłości na nie przejść i zrobić zapłon w pełnej sekwencji. I mieć pełne sterowanie zapłonem. Zamontowany czujnik położenia wałka. Bez druta typu przeróbka aparatu.
Głowicę mogę przygotować pod obroty przekraczające 8 tyś (mocniejsze sprężyny pod zawory). Oczywiście głowica po pełnej obróbce i regeneracji z innymi zabezpieczeniami pod zawory seryjne potrafią się ściąć. Zainteresowanych zapraszam na PW
PROBE "Blackbird" FE3N POWER 
Sportage FE3N 4X4

Sportage FE3N 4X4

Re: Głowica 16V do 2.2 GT
Witam można jakiś kontakt jestem zainteresowany
- Bogdan9999