Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Vertical Door Kit (LSD - Lambo Style Doors)
- Qki G
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5511
- Qki G
- Klubowicz
spoko ja juz mam przygotowane nawet w bagazniku 2 flaszeczki + piwko
P.S czy wy mowicie o I generacji czy o II czy ogolnie o obydwu bo sie pogubilem??
bo generalnjie duzo sie to nie różni no nie??
P.S czy wy mowicie o I generacji czy o II czy ogolnie o obydwu bo sie pogubilem??
bo generalnjie duzo sie to nie różni no nie??
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio 
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....
Na wypady poza miasto jest już inne autko

Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....

Na wypady poza miasto jest już inne autko

-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
Zasadniczo moj pomysl (wcale nie moje tylko scaigniety ze strony amerykanskiej) bedzie mozna zastosowac do kazdego autka nie tylko do probe po prostu bedzie trzeba wykonac tylko inne otwory na elementach mocujacych. Z tym ze wcale jeszcze nic nie liczylem i nie wiem czy te wiwaty nie sa przedwczesne (moze byc ze nic z tego nie wyjdzie )
A za flaszke dziekuje ale jest maly problem ja nie pije alkocholu (no moze pije ale bardzo zadko) ta wiec moze byc butelka wody mineralnej
pozdrawiam
A za flaszke dziekuje ale jest maly problem ja nie pije alkocholu (no moze pije ale bardzo zadko) ta wiec moze byc butelka wody mineralnej

pozdrawiam
2-gen 93 2.5 V6
1-gen 90 2.2 GT
1-gen 90 2.2 GT
- Qki G
- Klubowicz
-
- Kontakt:
Buster wyciac nie trzeba wystarczy dobrze nawiecic otwory w zawiasie i wstawic je na miejsce orginalnego uchwytu do drzwi (czesci zawiasu na karoserji droga czesc od na drzwiach do demontarzu mozliwe ze trzeba bedzie pociac minimalnie zeby usunac stare zaiwasy ale nie sadze) trzeba bedzie natomiast zdemontowac bolotnik i tam tez powiercic troszke mozliwe ze uzyc mlotka ale raczej nie przewiduje ciecia autka
pozdrawiam
pozdrawiam
2-gen 93 2.5 V6
1-gen 90 2.2 GT
1-gen 90 2.2 GT
-
- Kontakt:
- RX
- Samochód: '99 Corvette
- Galeria: viewtopic.php?t=17374
- Kontakt:
O lambodoorach myslalem juz w nissanie sx i alfie. Trzpien ktory tak martwi MiH'a mozna spokojnie zastapic przegobem kulowym (np wewn. koncowka drazka kierown.) Najwieksze obciazenia przenosic beda wowczas mocowania silownika. Wszystkie kity tuningowe nie maja zabezpieczenia na wypadek awarii silownika czy zbyt mocnego podmuchu wiatru. Wystarczy kolek blokujacy wysowajacy sie za pomoca sterownika elektrycznego. Na WWW.lsd-doors.de w download znajdziecie kilka ciekawych filmikow
sorry za brak polskich znakow
sorry za brak polskich znakow
IIgen. 2,5 GT, USA-black
-
- Kontakt:
- P.I.M.P.O.
- Samochód: brak
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33642
tysiąc dolców to sporo ale może jak się złożycie to kupicie jeden zestaw i na jego podstawie rozpoczniecie własną produkcję
pozdro
tysiąc dolców to sporo ale może jak się złożycie to kupicie jeden zestaw i na jego podstawie rozpoczniecie własną produkcję

pozdro
dwa i pół fał sześć, dziewięćdziesiąty trzeci rok 

- spown
- Galeria: viewtopic.php?t=5507
- Kontakt:
- RX
- Samochód: '99 Corvette
- Galeria: viewtopic.php?t=17374
- Kontakt:
- Qki G
- Klubowicz
tez bym sie pisal na takie lambo doors proponuje zlozyc sie na taki jeden oryginalny komplet i zamowic pozniej mozna by go skopiowac proponuje zrobic jakas ankiete kto by chcial i zlozylby sie na takie drzwi policzymy wszystkich chetnych i zobaczymy jaka kwota wyjdzie na osobe i bedziemy myslec dalej 

Ford Probe 2.0 16V 1998r
- spown
- Galeria: viewtopic.php?t=5507
- Kontakt:
To sobie kupuj - kto Ci broni. Ja projekt mam. Ale niestety na wytrzymałości materiałowej się nie znam, dlatego jest to tylko projekt.
Na marginesie - jaką masz gwarancję że ten zaprojektowany pewnie jak najbardziej uniwersalnie zawias będzie odpowiedni do drzwi probka? Po pierwsze kwestia ciężaru drzwi, po drugie ich długości. Pamiętaj że trzymają się one na jednym trzpieniu i musi on wytrzymać nie tylko ciężar drzwi ale też podmuchy porywistego wiatru.
Na marginesie - jaką masz gwarancję że ten zaprojektowany pewnie jak najbardziej uniwersalnie zawias będzie odpowiedni do drzwi probka? Po pierwsze kwestia ciężaru drzwi, po drugie ich długości. Pamiętaj że trzymają się one na jednym trzpieniu i musi on wytrzymać nie tylko ciężar drzwi ale też podmuchy porywistego wiatru.
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....
GG: nie używam
(mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
GG: nie używam
(mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)