Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
plastiki sa te same, pierwsze zdjecie robilem cyfrowka a drugie telefonem, stad moze ta roznica swiatla, zmiana polega na skroceniu drazka o 5cm i nowej galce
Trochę dziwnie wygląda taka krótka gałka i dodatkowo nie jestem pewien czy wygodna zwłaszcza jak ktoś nie ma "dalekiego zasięgu" bo zamiast 190 ma np 170 cm wzrostu Schylać się za każdym razem jak się chce przełączyć bieg to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.
[-X ,brams no w sumie masz racje bo najpierw trzeba miec ta pal... opss galke zeby ja skracac a biegi wchodza bez zmian poza tym na pierwszym zdjeciu widac ze ten drazek jest bardzo dlugi i nie odpowiadalo mi to (nie trzeba sie podnosic zeby zmienic bieg )
Ja powiem tak - to nowe rozwiazanie podoba mi sie srednio, ale w porownaniu do pierwszego jest zarabiste - ta stara wyjatkowo nieciekawie wygladala
Kiedyś był mój...
PROBE II GT 2.5 V6 24V USA Version
Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04' Moje V6 w całej okazałości
GG 2435630