Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
ZAŁOŻYŁEM DZIŚ KOMPLET SPRĘŻYN H&R
ZAŁOŻYŁEM DZIŚ KOMPLET SPRĘŻYN H&R
TAK JAK W TEMACIE ZAŁOŻYŁEM DZIŚ KOMPLECIK NOWIUTKICH SPRĘŻYN H&R ZAJĘŁO MI TO TROSZKĘ CZASU ALE AUTO WYGLĄDA PIĘKNIE I SUPER SIĘ PROWADZI JUTRO WRZUCĘ PARĘ FOTEK POZDRO
JAREK
- RX
- Samochód: '99 Corvette
- Galeria: viewtopic.php?t=17374
- Kontakt:
- Marcos
- Galeria: viewtopic.php?t=5568
-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
Squad a ten Polak da ci atest na to ? Bo ja tez kiedys chcialem sobie zrobic krecone zawiszenie (notabene nie jest to takie trodne ) ale znajomy mi odradzil i stwierdzil ze w razie wypadku i wykrycia takiej samorobki masz jak w banku ze ubezpieczalnia stwierdzi ze sam zawiniles i odmowi wyplaty jakiegokoliwek odszkodowania
(smutna prawda ale prawda )
Tak wiec radze kupic orginalne sprezyny (nie musza byc to H&R ale na przyklad weitec vogtland KW itp. ) i cieszyc sie z jazdy
Pozdrawiam
ps. nie to zebym mial cos przeciwko polskim firmom sam jak wiecie zrobilem system podtlenku azotu ale nie sprzedaje gotowych instalacji z montazem tylko do samodzielnego skladania bo nie stac mnie na atestacje i homologacje wyrobu jako calosci ( jest to wymagane pomimo ze kazdy z komponetow tego zestawu ma homologacje producenta)

Tak wiec radze kupic orginalne sprezyny (nie musza byc to H&R ale na przyklad weitec vogtland KW itp. ) i cieszyc sie z jazdy
Pozdrawiam
ps. nie to zebym mial cos przeciwko polskim firmom sam jak wiecie zrobilem system podtlenku azotu ale nie sprzedaje gotowych instalacji z montazem tylko do samodzielnego skladania bo nie stac mnie na atestacje i homologacje wyrobu jako calosci ( jest to wymagane pomimo ze kazdy z komponetow tego zestawu ma homologacje producenta)
2-gen 93 2.5 V6
1-gen 90 2.2 GT
1-gen 90 2.2 GT
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
- Marcos
- Galeria: viewtopic.php?t=5568
Nie no wszystko się zgadza, co atest to atest a zawieszenie odpowiada za bezpieczeństwo.Quaki pisze:Squad a ten Polak da ci atest na to ? Bo ja tez kiedys chcialem sobie zrobic krecone zawiszenie (notabene nie jest to takie trodne ) ale znajomy mi odradzil i stwierdzil ze w razie wypadku i wykrycia takiej samorobki masz jak w banku ze ubezpieczalnia stwierdzi ze sam zawiniles i odmowi wyplaty jakiegokoliwek odszkodowania(smutna prawda ale prawda )
Pozdrawiam
Co do Waiteców to nie polecam, osobiście to LesjoFors, dobra szanowana firma i nie takie drogie jak H&R.
-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
squad ja ci powiem ze mi sie bardzo podoba twoj podpis (po modach
) a z ta pania bym sie poznal z checia nawet blizej 
heheheehehehehehehehehehehe
pozdrawiam
Na przyszłość
http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4335

heheheehehehehehehehehehehe
pozdrawiam
Na przyszłość