Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !

DUKE

Kolekcje fotek.
Awatar użytkownika
wingerman
Klubowicz
Samochód: Probe 3.0L

Post autor: wingerman »

Norman zgadzam sie z Toba :)
Szkoda tylko ze inni mieli odmienne zdanie i ukradli Duke'owi autko :(
Obrazek

Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
Voodoo
Galeria: viewtopic.php?t=5493
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Właśnie i nie ma już go w klubie, oczywiście autka. :x
ObrazekFord Probe 2.0 '94r.
Gość

Post autor: Gość »

Norman, ale żeś przypakowałe z tym postem :8 , zobacz kiedy temat był zakładany. Do tego, tak jak już winger pisał, DUKE stracił swoje auto w przykry sposób :( . Dodam tylko, że po tym topicu DUKE ściągnoł te spoilerki.
Awatar użytkownika
Robert
Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Galeria: viewtopic.php?t=6900
Kontakt:

Post autor: Robert »

Może źle mu doradziliśmy i przez nas wzięli. Gdyby nadal je woził to by omijali z obrzydzeniem. Mam nadzieję, że odpokutowałem choć w części składką.
Wszyscy, którzy krytykowali DUKA za sposób zabezpieczania Probka przez doklejenie jednego a w porywach nawet 2 spojlerków proszeni są o okazanie aktywności w tym temacie: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4127
Obrazek

Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani :D
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade
Awatar użytkownika
Kaski
Samochód: Ford Probe 2.5 V6 USA
Galeria: viewtopic.php?t=15375

Post autor: Kaski »

Stary ta lotka na szybie to lipa,zdejmuj ją ale już,ta na klapie może być chociaż jest troche za krótka .
Awatar użytkownika
Drzymek
Samochód: Probe GT 92
Galeria: viewtopic.php?t=5501

Post autor: Drzymek »

Kaski pisze:Stary ta lotka na szybie to lipa,zdejmuj ją ale już,ta na klapie może być chociaż jest troche za krótka .
#-o

Stary, przeczytaj temat dokładnie i od początku. I wyciągnij z niego to co najbardziej aktualne.

Nie ma już ani auta, ani spoilerów...
BEAUTY...POWER...SOUL...
Awatar użytkownika
Fadroma
Samochód: brak

Re:

Post autor: Fadroma »

Robert pisze:Może źle mu doradziliśmy i przez nas wzięli. Gdyby nadal je woził to by omijali z obrzydzeniem. Mam nadzieję, że odpokutowałem choć w części składką.
Wszyscy, którzy krytykowali DUKA za sposób zabezpieczania Probka przez doklejenie jednego a w porywach nawet 2 spojlerków proszeni są o okazanie aktywności w tym temacie: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4127
Obrazek

Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani :D
Bez obrazy, ale zeszpeciłeś to autko. Proponuje jezeli już to większą lotkę adekwatną do gabarytów auta, ale to auto nie potrzebuje lotek, fele sobie dobre dobierz i lampki(soczewki) i nowy filtr paliwa, sprawna turbina i masz dynamit pod nogą. Nie sztuka jest przypajacować wyglądem, lepiej mieć zdrowo pod pedałem i pokazać nie jednej 3 albo jakiemuś Opel Calibra i zafundować smród z rury wydechowej Probka. Ja mam osobiscie 2.2 GT(wzmocnione Turbo) czerwony i powiem tak: to czerwone mnie denerwuje i bede go malował na czarno wychromuje to co ma być chromowane, myśle o Felgach :D , ale nie wiem jak to cenowo wychodzi hehehehe w każdym razie chce go robić całkowicie dla siebie i jak bedzie gotowy pokaże Probka na tym forum.
Awatar użytkownika
TYGRYSEX
Samochód: JEEP GRAND CHEROKEE Limited 4.7 V8 USA
Galeria: viewtopic.php?t=14841

Re: Moje probe ocencie sami...czy to pasuje??:)

Post autor: TYGRYSEX »

Człowieku - zobacz jakiego dinozaura odkopałeś : 11 grudnia 2005, o 19:10 - ostatni post przed twoim :shock: :mrgreen:

No i oczywiście :
Gość pisze: Do tego, tak jak już winger pisał, DUKE stracił swoje auto w przykry sposób
:?
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG
BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98
JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galeria”