Szkoda tylko ze inni mieli odmienne zdanie i ukradli Duke'owi autko

Bez obrazy, ale zeszpeciłeś to autko. Proponuje jezeli już to większą lotkę adekwatną do gabarytów auta, ale to auto nie potrzebuje lotek, fele sobie dobre dobierz i lampki(soczewki) i nowy filtr paliwa, sprawna turbina i masz dynamit pod nogą. Nie sztuka jest przypajacować wyglądem, lepiej mieć zdrowo pod pedałem i pokazać nie jednej 3 albo jakiemuś Opel Calibra i zafundować smród z rury wydechowej Probka. Ja mam osobiscie 2.2 GT(wzmocnione Turbo) czerwony i powiem tak: to czerwone mnie denerwuje i bede go malował na czarno wychromuje to co ma być chromowane, myśle o FelgachRobert pisze:Może źle mu doradziliśmy i przez nas wzięli. Gdyby nadal je woził to by omijali z obrzydzeniem. Mam nadzieję, że odpokutowałem choć w części składką.
Wszyscy, którzy krytykowali DUKA za sposób zabezpieczania Probka przez doklejenie jednego a w porywach nawet 2 spojlerków proszeni są o okazanie aktywności w tym temacie: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4127
Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani![]()
Gość pisze: Do tego, tak jak już winger pisał, DUKE stracił swoje auto w przykry sposób