Nie wiem jak innym ale mnie sie podoba tyl tego Probaska jesli chodzi o sam spoiler to nie gustuje raczej w takich jak ten na zdjeciu ale swiatla są spoko. http://www.probe.kim.pl/upload/files/Probe.jpg
niom lampki mi sie podobaja...wingerman widziales moze w Lodzi 1-gen. srebrna kumple mi mowili ze ... w kosmos..ze super wygladala:) jakies spojl;erki itd...mi sie jeszcze nie udalo upolowac ale juz niedlugo
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
Dzisiaj rano wlasnie jechal za mna I gen srebrny zobaczylem go w lusterku jak parkowalem na chodniku myslalem ze goscu sie zatrzyma ale skrecil sobie i pojechal
wingerman pisze:Nie wiem jak innym ale mnie sie podoba tyl tego Probaska jesli chodzi o sam spoiler to nie gustuje raczej w takich jak ten na zdjeciu ale swiatla są spoko.
Swiatla "to" ma spoko, ale spojler i pług z przodu to od Ursusa
Asdero: chyba pod Fergusona też by spasowały
Ja tam wole oryginalne światła w ver. USA
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
Dla mnie bomba tylko jaki wymyslic kolor tego zaslepienia(ja mam czerwone lampy i czerwone auto) i czy mu widac kierunkowskaz.A skrzydlo super oddalbym za to nerke,dobrze ze pracuje na lotnisku musze jakiegos AN-a przechwycic
Super tylny spoiler
Ale patrząc na autko mam wrażenie że to Sierra po tuningu.
Może to ten kolor (a klient to chyba maniak srebrzanki)
Jakoś nie jestem przekonany - ale to moje zdanie.