Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Schemat instalacji elektr. świateł przednich.
Schemat instalacji elektr. świateł przednich.
ma ktos moze schemat instalacji elektrycznej do probowki 2 generacji, albo chociaz do swiatel???
-
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5495
- Kontakt:
wlasnie dzwonilem do blacharza co mi lakierowal zderzak przedni i powiedzial: ".... i zrobilem panu swiatla, juz sie podnosza i chowaja..."
w jakim my kraju zyjemy
gdzie fachman od elektryki mowi o padnietym sterowniku lub czyms tam jeszcze a okazuje sie ze lakiernik mi robi swiatla. pewnie odpial sie kabelek albo bylo zwarcie albo .....
a na pytanie do lakiernika: jak pan to zrobi? pada odpowiedz: "tajemnica zawodow". i bardzo dobrze. lakiernik dostanie premie
w jakim my kraju zyjemy

a na pytanie do lakiernika: jak pan to zrobi? pada odpowiedz: "tajemnica zawodow". i bardzo dobrze. lakiernik dostanie premie

amra 2.5 94 V6 24V
Powiem tak,żadnej filozofi nie ma w siłownikach lamp,podłączałem na krótko,jest przekażnik ,bezpiecznik i to wszystko no i przełącznik przy kierownicy.A chciałem dodać, że jeżeli światła się dziwnie zachowóją czyli zamykają i otwierają się jak chcą warto zajrzeć do silniczka i sprawdzić stan szczotek.