Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Instrukcja obsługi do FORDA PROBE 2.2T 92rok
Instrukcja obsługi do FORDA PROBE 2.2T 92rok
Witam gorąco wszystkich forumowiczów.
Potrzebuję instrukcję obsługi do Forda Probe 2.2T GT 92rok. Jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o pomoc.
Używałem opcji "szukaj" oraz google. Nic nie znalazłem. Pomocy!
Potrzebuję instrukcję obsługi do Forda Probe 2.2T GT 92rok. Jeżeli ktoś posiada to bardzo proszę o pomoc.
Używałem opcji "szukaj" oraz google. Nic nie znalazłem. Pomocy!
- Gacek Wrocław
- Samochód: brak
Dokładniej chodzi o budowę skrzyni biegów. Problem wynika z tego, że coraz ciężej wchodzą mi biegi. Wiem tylko ze skrzynia ta jest chłodzona i posiada filtr(nie jestem pewny). Nie wiem w czym szukać rozwiązania. Ogólnie też potrzebuję instrukcji nie tylko ze względu na problem ze skrzynią. Za każdą pomoc bardzo dziekuję. Pozdrawiam!!!
- Gacek Wrocław
- Samochód: brak
- KASZCZU
- Galeria: viewtopic.php?t=12249
- spown
- Galeria: viewtopic.php?t=5507
- Kontakt:
-
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:
Instrukcja obsługi raczej do niczego się nie przydaje.
Chyba, że nie wiesz gdzie masz włącznik świateł, pedały, jak złożyć fotel, czy zapiąć pas.
A co do serwisówki, to jest dostępna i w niej jest wszystko zawarte co potrzebne do naprawy auta i diagnozowania awarii.
Niestety jak ktoś już wspomniał, jednym z naprawdę nielicznych sposobów jej zdobycia, to przybycie na zlot, a ten masz już nie długo, bo w sierpniu nad morzem.

Chyba, że nie wiesz gdzie masz włącznik świateł, pedały, jak złożyć fotel, czy zapiąć pas.

A co do serwisówki, to jest dostępna i w niej jest wszystko zawarte co potrzebne do naprawy auta i diagnozowania awarii.
Niestety jak ktoś już wspomniał, jednym z naprawdę nielicznych sposobów jej zdobycia, to przybycie na zlot, a ten masz już nie długo, bo w sierpniu nad morzem.

no to raczej budowy skrzyni biegów nie będzie w instrukcji, instrukcja to Ci wytłumaczy gdzie światełko włączyć,olej dolać, jaki ewentualnie,gdzie płynu do spryskiwaczy dolać i tyle....Barti pisze:Dokładniej chodzi o budowę skrzyni biegów. Problem wynika z tego, że coraz ciężej wchodzą mi biegi. Wiem tylko ze skrzynia ta jest chłodzona i posiada filtr(nie jestem pewny). Nie wiem w czym szukać rozwiązania. Ogólnie też potrzebuję instrukcji nie tylko ze względu na problem ze skrzynią. Za każdą pomoc bardzo dziekuję. Pozdrawiam!!!
I like Mx-3
Mazda Dexelia 10W 40 Semi Synthetic
Mazda Dexelia 10W 40 Semi Synthetic
No zdaję sobie sprawę, że nie tylko mi by się przydała...pdf..to super pomysl lub skan ale chetnie bym taką serwisówkę nawet kupil...tylko czy ktoś może sprzedać...na zlocie nie będę mógł być niestety:( szkoda ze obecność na zlocie jest jednym z nielicznych sposobów zdobycia tej potrzebnej rzeczy:( Pozdrawiam!!!KASZCZU pisze:Co do instrukcji i serwisówki... można by zrobić skana (lub pomęczyć sie bardziej i PDF-a) i umieścić w strefie zrzutu... NIe tylko Tobie by się przydała instrukcja Barti...
-
- Kontakt:
Niestety, właśnie ze względów deficytowych, ten towar nie jest ofertą handlową, a jest odstępowany osobom biorącym czynny udział w Klubie.Barti pisze:szkoda ze obecność na zlocie jest jednym z nielicznych sposobów zdobycia tej potrzebnej rzeczy:( Pozdrawiam!!!
Nawet nie wiemy skąd jesteś, bo nie masz uzupełnionego profilu.
A koszty servisówki nie mają znaczenia, bądź na zlocie, pojawiaj się na lokalnych spotkaniach, a dostaniesz ją za free.
A gdybyś jednak przejrzał kilka tematów, to ostatnio było to na forum, np:Barti pisze:Dokładniej chodzi o budowę skrzyni biegów. Problem wynika z tego, że coraz ciężej wchodzą mi biegi. Wiem tylko ze skrzynia ta jest chłodzona i posiada filtr(nie jestem pewny)
http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=5044
Wystarczy odświeżyć temat i tam zapytać co dalej.

-
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5495
- Kontakt:
Instrukcja obslugi I gen. po niemiecku... http://www.fordprobe.pl/upload/goget.ph ... al_ger.zip
Czasem warto zajrzeć na dno Strefy Zrzutu
Czasem warto zajrzeć na dno Strefy Zrzutu

Pozdrawiam, Rafał.
-
- Kontakt:
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Cevinek - KTOŚ przez wielkie K! 

Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: