Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
No cóż , teraz jeszcze musisz dokupić bejsbola co byś mógł odganiać liczne rzesze fanek , które pewnie pchają Ci się na siłę do tak wizualnie atrakcyjnego autka ...
ps. zamiast bejsbola może być pałka elektryczna
Pamiętaj : Jak dopuścisz je do samochodu to każda będzie chciała uszczknąć coś na pamiątkę ... Nara
Tak to jest wersja USA , a z przeglądem to wiecie wszyscy jak jest.
Jestem zadowolony z auta ma przejechane w oryginale 90 000 mil z tego 82 000 mil na automacie, a reszta to już na manualnej skrzyni. Wersja ful tylko bez skóry co było widać na fotkach, a tak to reszta jest klima, tempomat i autko w bardzo dobrym stanie. Jestem w pełni zadowolony...
Tak silnik był malowany, podczas remontu. Miałem cały wyjęty więc sobie mogłem wszystko swobodnie ładnie wykończyć. Teraz będę robił to w moim probku II żeby tak samo silnik wyglądał. Pozdrawiam.
Wypowiedzcie się sami czyż silnik nie wygląda pięknie ??
Fakt trochu to zawsze mi czasu zajmuje, ale jak widać i we wcześniejszym probe też fajnie wyglądało. I przynajmniej mogę swobodnie otwierać maskę i pokazać cóż za motor kryje się pod nią. Bo większość się dziwi cóż tam jest bo osiągi ma wspaniałe, więc można zawsze pokazać piękne serducho...
No widzę że e twój drugi probek nie został tak zeszpecony jak 1 tam tak opaskudziłeś wszystko srebrzanką że szok ale 2 już jest spoko i mam do ciebie prośbę nie maluj w nim silnika bo szczerze tandetnie to ci wyszło.
wiesz co kwestia gustu, jesteś chyba jedną z nie licznych osób którym się to nie podoba, wiesz jak byś zobaczył to w rzeczywistości to byś tak nie powiedział. Bo wygląda to super, ale ok to jest twoje zdanie...
Witajcie to znowu ja, tylko że teraz śmigam mazdą mx-6 w motorze 2.5 v6
jeżdżę nią już trzy miechy. Jest to wersja 4WS. Super można śmigać po zakrętach. Jak się zrobi cieplej, to za rzucę foty na forum, bo na razie auto stoi na stalowych felgach, a mam pięknie 17 calowe aluski. Szyby już przyciemniłem. Teraz jeszcze planuje zrobić zimny dolot wraz ze stożkiem. Sportowy wydech oczywiście ten sam co w poprzednich moich samochodach. Chciał bym zrobić i jakieś grubsze przeróbki ale zobaczymy jak będę stał z kasą.
Koła skrętne z tyłu to jest to....
Pozdrawiam wszystkich...
Sprzedałem proba z ciężkim bulem, ale wiecie 2.0 słabe było dla mnie i dlatego 2.5v6 a trafiłem na piękny egzemplarz więc czemu nie. Proba swojego widuje na co dziennie bo jeździ nim chłopaczek z Tarnowa. Szkoda czasem się zobaczy to moja fura no ale cóż jak się chce mieć moc to cóż trzeba sprzedawać. Dobrze że wcześniejsze samochody jeżdżą w innych miastach...
Pozdrawiam już nie długo wrzucę foty to oglądniecie.
Ale koła skrętne to tyle dają ze szok, po zakrętach śmiga się strasznie.
Praktycznie bez hamowania...
Ale został mi sentyment do probe i mam taki sam silnik...
Jestem bardzo zadowolony z autka. Powiem tak Probe też fajny wózek, tylko mój był już dla mnie słaby i dlatego tylko się z nim rozstałem. Był bardzo oszczędny i na prawdę super chodził. Ale moc wygrała nad wszystkim. Ale zawsze mam sentyment do probe.
Pozdrawiam wszystkich....
Mam nadzieje że mnie nie wyrzucicie z forum że mam mazdę, w sumie to bracia jak by nie patrzeć.
Ostatnio zmieniony 2006-03-04 23:45 przez Jeżu, łącznie zmieniany 2 razy.