Chłopaki sprawa jest.. otóż:
zima.. Probek marznąć nie będzie... moj tata ma warsztat samochodowy (pod domem) i mam juz wygospodarowane miejsce i Probek będzie się tam tuningował...
plany dotyczą przebudowy wnętrza (prawdopodobnie wstawienie 2 PP), zmiana kształtu deseczki (deska już u czcigodnego Cynkiego zamówiona).. kolor.. myśle,że jakiś jasno beżowy (całe wnętrze)

następny plan to zewnątrz:
kompletne ospojlerowanie, robione własnoręcznie i tu mam zapytania:
1.czy ktoś zna się na technikach robienia takich spojlerów bądź kadłubów łódek ? chodzi mi o twarde materiały, waty itp.. gdzie to można dostać, ile to kosztuje i jakie jest najlepsze...
2.niemam pełnej koncepcji na wygląd mojego Probka, bo:
-jeśli zostanie mój I-ka GT, to czekam na jakieś propozycje odnośnie wyglądu od was (foty,projekty etc.)
-jeśli to będzie dwójka, to też zgłaszajcie swoje pomysły.
chwilowo mam jedyneczke i możliwe,ze to ona zostanie...
tak więc drodzy forumowicze.. wołam ja do was o pomoc i myślę,że razem zrobimy naprawdę fajną Probówkę, którą będzie klub mógł się pochwalić w gazetach tuningowych,bo jak ja patrze co tam jest,to poprostu mnie skręca w żołądku (kolibry,crx itp)...
PROBE RULES I PROBE POKARZE!!
proszę o waszą pomoc... może ktoś ma zniżki na tuningowe części... dobre dojścia itp...
Pozdrawiam was i czekam na rozwój tematu...
p.s i poszukuje jeszcze materiałów do wnętrza autka, czyli jakaś tańsza skóra, zamsz....