Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
tapicerka
- wingerman
- Klubowicz
- Samochód: Probe 3.0L
stary nic prostrzego. odkrecasz srube przy klamce do otwierania, druga jest w rogu kolo lusterka a potem trzy od klamki tej co ciagniesz by zamknac drzwi. Potem juz tylko trzymaja zapinki wiec musisz dobrze ciagnac.
PS. obudowa klamki do otwierania zostaje i jej nie zdejmuj.
PS. obudowa klamki do otwierania zostaje i jej nie zdejmuj.

Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
drzwi piekny temat
Panowie powiedzcie mi do czego jest druga linka w silniku od zamykania szyby - juz dwa razy to próbowałem poskładac ale dałem za wygrana
i szyba chodzi na jednej lince - opuszcza sie pod własnym ciezarem
jest tam beben na który te linki sie nawijają - u mnie robi sie wezeł
no a co dalej wiadomo
Panowie powiedzcie mi do czego jest druga linka w silniku od zamykania szyby - juz dwa razy to próbowałem poskładac ale dałem za wygrana
no a co dalej wiadomo
Te bardzo latwo urwac jak sie nie wie ze tam sa ...
no i właśnie

a jeszcze, te kolki/zapinki to podważyć jakoś czy wystarczy pociągnąć żeby wyskoczyły, bo po doświadczeniach z golfa wolę zapytać (prawie doktorat napisałem o zdejmowaniu tapicerki

i druga sprawa przy okazji: zamki

Kurde uśmialiśmy się tam, ale jak dupki z osiedla to obczają to mi nie będzie do śmiechu co tydzień radio zmieniać...
PROBZDRAWIAM !
PROBE LX 3.0 V6 USA
GG-1945587
PROBE LX 3.0 V6 USA
GG-1945587
marek a nie lepiej zamki zaslepic a autko z pilota otwierac? ja tak mam oraz dopracowalem do perfekcji otwieranie 2-gen drutem (jak mi sie alarm zepsul to pod geantem otwieralem drutem nawet policja nie zauwazyla a stali w alejce hehehehe kurde nie bylo by mi do smiechu jakby mi palom po lbie przylozyli zanimbym sie wytlumaczyl
pozdrawiam

pozdrawiam
Marek pisze:
Te bardzo latwo urwac jak sie nie wie ze tam sa ...
no i właśniedzięki za info o to mi chodziło. lubię wiedzieć gdzie są żeby nie urwać... Jutro się pobawię
a jeszcze, te kolki/zapinki to podważyć jakoś czy wystarczy pociągnąć żeby wyskoczyły, bo po doświadczeniach z golfa wolę zapytać (prawie doktorat napisałem o zdejmowaniu tapicerki)
i druga sprawa przy okazji: zamkiJak jest z dostępnością i czy trudno je wymienić. Jakieś zamienniki ewentualnie, bo mi chłopaki na zlocie swoimi kluczykami samochód otwierali
![]()
![]()
Kurde uśmialiśmy się tam, ale jak dupki z osiedla to obczają to mi nie będzie do śmiechu co tydzień radio zmieniać...
Te kolki w kolo sa wciskan, wystarczy pocagnac. Te z gury sa plastikowe i sa elementem tapicerki. Jak juz te w kolo wypniesz to calosc do gory podnosisz i wychodzi bezbolesnie...
A z kluczykiem do 1st gen. to normalka

ha z tapicerką sobie poradziłem, bezboleśnie wyszła, co do zamków pracuję nad tym
już sobie nie pootwieracie
co do otwierania z pilota....to pomijając że mi to nie działa, i tak zawsze istnieje ryzyko "drutowania" a auta używa też moja żona
nie chcę odebrać telefonu "kochanie przyjedź bo nie mogę otworzyć..."
odkryłem że mam podświetlane zamki
tylko żarówki wymienić 

już sobie nie pootwieracie

co do otwierania z pilota....to pomijając że mi to nie działa, i tak zawsze istnieje ryzyko "drutowania" a auta używa też moja żona

odkryłem że mam podświetlane zamki

PROBZDRAWIAM !
PROBE LX 3.0 V6 USA
GG-1945587
PROBE LX 3.0 V6 USA
GG-1945587
Trzy dni walczyłem z tymi linkami. Te linki ciągną naprzemian i dla tego są dwie. Supeł będzie ci się robił jak jest linka za długa lub źle naciągnięta przy składaniu.interart pisze:drzwi piekny temat
no a co dalej wiadomo