To moje maszyna i to tyle co mam do powiedzenia. Zapomniałem dodać że jest to wersja europejska i przyjechała do nas bez lamp itp. silnik V6 rocznik 1994 przebieg 160 tyś.

Oto kilka fotek z nowej sesji zdjęciowe

kazdy ma swoje zdanie itd. ale 1 gen. jest troche z bodowy poprostu przestarzala. odrazu widac ze to jakas starsza generacja aut, natomiast 2 gen prezetuje calkiem inna linie, bardziej sportowa i na czasie. jedynie wnetrze daje cos do zyczenia, moglobyc bardziej bogate.aniusia69 pisze:przyznam się szczerze że ogólnie nie podobaja mi się II gen... wolę osobiscie I gen a w dodatku czarneno ale mniejsza o to ...
ale ten granatowy wygląda naprawdę super !!! no i jak wysprzątany i wybłyszczony w środku !!! jak dla mnie LUX![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam !oby zawsze był taki czyściuteńki
Aniusiu, zapraszam do mojej galeriianiusia69 pisze:przyznam się szczerze że ogólnie nie podobaja mi się II gen... wolę osobiscie I gen a w dodatku czarne![]()
A wiesz CB wiadro super rzecz, ostatnio jadąc tym autem do Kudowy Zdrój uniknełem zapewne kilku mandatom między innymi w Jeleniej Górze w drodze powrotnej. Tak naprawdę polecam montaż takiego sprzęciku pomaga w trasie i w mieście._/Damian\_ pisze:hehe radio sibia to jeździło za granicą jako taksówka ??:D:D ale taka taksówka to jest coś
oczywiście żart J info o korkach można przekazywać albo o policjiantacgh którzy chcą złapać kierowcę który jedzie nie zgodnie z przepisami
:)
Fajnie:)
Radio nie WiadroJaarecki pisze:Tak właśnie tak nazwał to mój młodszy brat jakiś czas temu i tak zostało.Drzymek pisze:CB wiadro RADIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?Jaarecki pisze: A wiesz CB wiadro super rzecz![]()
A od kiedy produkują takie wspaniałe rzeczy?
No i najważniejsze: JAK TO DZIAŁA?