Myślę że chłopaki nas nie oskubią z kasiory...Bogdan9999 pisze:A pozostaje jeszcze jedna zagadka która pewnie niedługo zostanie ujawniona ile będą kosztowały u naszego kolegi te zawiasy ????![]()
![]()
![]()

Przynajmniej mam taką nadzieję...
Jest pewna różnica między lambodorami nadającymi się do democars, a takimi których można używać w codziennej eksploatacji. Zawiasy z allegro wyglądają mi na te pierwsze.pelot pisze:tylko laboo doory zaczynają
strasznie tanieć,już można kupić za 2 kafle gotowe.
Tylko żeby to nie stało się aż tak popularne...bo stanie się nudne...
Kurcze, Enduro, to znaczy że Ty już Zrobiłeś te lambosy???enduro pisze:a moje wyglądają jak "kawał frezowanego żelastwa"połączony z "blaszkami pospawanymi gdzieś w garażu"....ale działają.....jeszcze bez siłowników,i zamontowane do starej karoserii,ale działają....
P.S. Gość za same siłowniki chce 150 zł/szt.....to trochę dużo......szukam dalej.....
No Raczej ... Przecież od dawna Szuka Tylko siłowników ...Drzymek pisze:Kurcze, Enduro, to znaczy że Ty już Zrobiłeś te lambosy???enduro pisze:a moje wyglądają jak "kawał frezowanego żelastwa"połączony z "blaszkami pospawanymi gdzieś w garażu"....ale działają.....jeszcze bez siłowników,i zamontowane do starej karoserii,ale działają....
P.S. Gość za same siłowniki chce 150 zł/szt.....to trochę dużo......szukam dalej.....
Tylko Ci siłowników brakuje?
no przecież już dawno były fotkiDrzymek pisze:Kurcze, Enduro, to znaczy że Ty już Zrobiłeś te lambosy???
Tylko Ci siłowników brakuje?
RX pisze:Witam,
Dużo huku, szumu i kolejny martwy projekt?
Pzdr.
Całkowicie nie rozumiem Twojego oburzenia. Chciałem ruszyć trochę ten temat. Przede wszystkim nigdzie w mojej wypowiedzi Cię nie skrytykowałem, więc nie wiem dlaczego Cię cokolwiek zabolało i rzucasz "qrwami". Nie ruszę szarymi komórkami w tej kwestii, bo się na tym nie znam i nie poznam, ew. chciałbym to tylko kupić i zamontować. Po prostu dużo ludzi ma nadzieje, czeka na te doorsy a temat zdycha, więc odświeżam.enduro pisze:Qr...... kup siłowniki,bo ja nie mam na to teraz kasy,albo sam pokombinuj....bardzo prosto i przyjemnie się krytykuje innych,ale samemu ruszyć szarymi komórkami się nie da?