i jestem też poważnie zainteresowany takim spoilerem jak w tej czarnej I.
najważniejsze dla mnie to chociaż orientacyjne ceny

chodzi o taką dokładkę:Lisiu pisze:czyli jeżeli chciał bym dokładkę to wysyłam im zderzak a oni odsyłają mi gotowy do pomalowania??? a jaka orientacyjna cena za taką dokładkę?

Chłopie, no proszę Cie, nie rozbrajaj mnie!!!SieMA pisze:i wszech obecna siatka
sorry,ale to było modne.. za PRL`u
ja sie zdecyduje na tę dokładkę tylko muszę kase odłożyć.Drzymek pisze:EDIT: Jest jakieś zainteresowanie w tym temacie???
 Oryginalny Sinsei/Sensei jest zrobiony z siedmiu warstw włókna szklanego, nie wiem jak wygląda wykonanie czegoś takiego, ale pewnie się nie da w naszych warunkach
 Oryginalny Sinsei/Sensei jest zrobiony z siedmiu warstw włókna szklanego, nie wiem jak wygląda wykonanie czegoś takiego, ale pewnie się nie da w naszych warunkach  Jakby wykonanie było na prawdę na poziomie, spoilery nie ważyłyby tony i nie działo by się z nimi cokolwiek dziwnego to ja też bym się pisał. Jak już podrasuje mojego Proba to dobrze byłoby, gdyby też wyglądem się wyróżniał. Wliczyłem już w koszty sprowadzenie całego kita ze Stanów, ale tak jak pisałem - jeśli wykonanie okaże się git - mogę się pisać na komplet Sinsei style.
 Jakby wykonanie było na prawdę na poziomie, spoilery nie ważyłyby tony i nie działo by się z nimi cokolwiek dziwnego to ja też bym się pisał. Jak już podrasuje mojego Proba to dobrze byłoby, gdyby też wyglądem się wyróżniał. Wliczyłem już w koszty sprowadzenie całego kita ze Stanów, ale tak jak pisałem - jeśli wykonanie okaże się git - mogę się pisać na komplet Sinsei style.To fakt progi też by się przydaly, a tył można sobie odpuścić.Quaki pisze:Squad ja na taki zderzak tez sie pisze ale trzeba by bylo zrobic dookola zeby
byla calosc bo sa zdezrak bedzie lipnie wygladal ale pomysl dobryjak na moj gust
Pozdrawiam