Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Czy widzicie to jezioro w tle jest tam ośrodek KWB TURÓW jest tam pieknie i nie drogo może by tak coś na DOLNYM ŚLĄSKU co wy na to temat do przemyslenia pozdrawiam
I gen 2.2GT 89r Full Version
Tak tak ja jestem za. Dwa GT'ki z Lubania napewno beda tylko trzeba poczekac na wiosne (i na to zeby zalatali drogi bo szkoda niszczyc nasze auta) A jezeli chodzi o lakiernika to moj kumpel maluje w Nowogrodzcu tak jak juz mowilem i z ratami tez mozna sie dogadac. Mysle ze problem bedzie z dobraniem takiego lakieru (swietny kolor swoja droga) szkoda byloby zeby roznil sie miejscami.
Tomaszu nad tą tamą stanąłem tylko do fotki ponieważ pomyślałem że jest dobre miejsce do zrobienia dobrego zdjęcia i cieszę się że to wyłapałeś masz niezłe oko pozdrawiam
zenith co byś mi radził na czym polegaja twoje uwagi co mu brakuje otwórz się i wal chętnie Cię wyslucham pozdrawiam
2.2 GT 89r USA full version
Pozdro
nie idzie tego nijak schowac tak musi to zostac to jest nawi i CB
2,5 6V 24V 96
---------------------------
był F Probe 1 GT 89r USA ( ful opcja ) zginął śmiercią wypadkową ( CZECHY )
był F Probe 2 6V 24 V 96r zginał śmiercią wypadkową ratując życie właścicielowi !!!!!!!!!!! ( okolice Zielonej Gory )
jest F Probe 2 6V 24 V 95r jeszcze żyje ..............
........................................................................................
Nie bądz pewien,że czas masz,bo pewność niepewna.
Nie crupek to nie auto z Lubania to jest autko z ZAWIDOWA k/ Zgorzelca bardzo sie ciesze ze macie takie zdanie o tym aucie jest naprawde ładne brakuje co nie co ale i to bardzo cieszy
dzieki za takie opinie choc powinniscie cos zauwazyc tak jak to zrobił Robert bo i ja nie zauwarzyłem tego choc ja to montowałem
był F Probe 1 GT 89r USA ( ful opcja ) zginął śmiercią wypadkową ( CZECHY )
był F Probe 2 6V 24 V 96r zginał śmiercią wypadkową ratując życie właścicielowi !!!!!!!!!!! ( okolice Zielonej Gory )
jest F Probe 2 6V 24 V 95r jeszcze żyje ..............
........................................................................................
Nie bądz pewien,że czas masz,bo pewność niepewna.
kurde szkoda , galeria zalozona pare dni temu a autka juz nie ma, niech Nataniahu wrzuci fotki tego co zostalo po Probe, najwazniejsze ze wlasciciel zyje
Były :
2.0 SE "96 JJ FIOLETT
2.5 GT "96 JJ FIOLETT + SS ; PodłokietniK ; Spojler ; Remus ; CAI ; 18" ;]
2.5 GT" 96 EZ RED
2.5 GT "95 HL
2.5 GT "97 JJ FIOLETT MEDICI
2.0 "95 LB
Są :
2.5 GT "97 JJ FIOLETT + CAI ; Przelot + Remus ; Spojler ; Dystans ; SS ; Vogtland -35mm ; 18"
2.5 GT "95 KS
2.5 GT "94 LB
2.5 GT "94 HL