zrobiłem tescik mojemu probkowi, trasa świecko -->> Jelenia góra i nazad, prędkość średnia 130 km/h +-(autostrada w prawdzie około 40 km

paliwo shell eurosuper (3,89 zł)
Trasa warszawa kraków, prędości 130 i więcej w porywach do 200, i spalanie 8,5Kamil_01 pisze:Witam wszystkich,
zrobiłem tescik mojemu probkowi, trasa świecko -->> Jelenia góra i nazad, prędkość średnia 130 km/h +-(autostrada w prawdzie około 40 km180 - 200 km/h) , nic się nie urwało, nic nie wali, nic nie stuka
![]()
a najbardziej zadowolony jestem ze spalania 10 litra/100 km
paliwo shell eurosuper (3,89 zł)
Sqad pisze: miasto równo 10 nie zależnie od stylu jazdy, sprawdzane wielokrotnie ostatnio.
Kurcze to jest już dla mnie znęcanie się nad pasażerami z tyłu. Wczoraj zapakowałem jednego kolegę i aż było mi go żal.Kamil_01 pisze:zapomniałem dodać, że jechałem w 4. osoby
Ja jakoś nie mogę zejść niżej 13... Zawsze 50 zł pożera na 100 km i włącza się żebraczka...Sqad pisze:miasto równo 10 nie zależnie od stylu jazdy, sprawdzane wielokrotnie ostatnio.
Nie wiem co Cię tak bawi w tym :[pimpo pisze:Sqad pisze: miasto równo 10 nie zależnie od stylu jazdy, sprawdzane wielokrotnie ostatnio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rozbawiłeś mnie do łez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozdro
nie wiesz? już Ci mówięSqad pisze: Nie wiem co Cię tak bawi w tym :[
Tydzień temu było to sprawdzane z 5 razy i wynik zawsze ten sam +/- 0,5 litra.
nie wiem po jakim Ty mieście jeździsz ale nawet 2,0 tyle nie paląSqad pisze:miasto równo 10
mam niby uwierzyć że jak depczesz pedał w podłogę i wyrywasz asfalt spod każdych świateł to spalanie masz takie samo jak przy jeździe max do 2500 obrotów?Sqad pisze:nie zależnie od stylu jazdy, sprawdzane wielokrotnie ostatnio.
W gwoli ścisłości do 4500 nie wyżej i oczywiście bez klimy, jak jeżdże z włączanom od czasu do czasu klimą spalanie się zmienia na 12-13. Nie chcecie nie wieżcie, to przecież nie mój problem tylko wasz.pimpo pisze:nie wiesz? już Ci mówięSqad pisze: Nie wiem co Cię tak bawi w tym :[
Tydzień temu było to sprawdzane z 5 razy i wynik zawsze ten sam +/- 0,5 litra.
nie wiem po jakim Ty mieście jeździsz ale nawet 2,0 tyle nie paląSqad pisze:miasto równo 10no może niektóre jak się jeździ jak emeryt. nawet fabryka podaje że w mieście 2,5 spala więcej
mam niby uwierzyć że jak depczesz pedał w podłogę i wyrywasz asfalt spod każdych świateł to spalanie masz takie samo jak przy jeździe max do 2500 obrotów?Sqad pisze:nie zależnie od stylu jazdy, sprawdzane wielokrotnie ostatnio.
poza tym poczytaj co chłopaki piszą. czy Twój probas może jest z kosmosu?
pozdro
No to chyba jest normalną rzecząSqad pisze: A zauważyliście że wskazówka różnie się zachowuje, inaczej w zakręcie w prawo a inaczej w lewo.