Czekam na ocenę mojej ciężkiej pracy

Pozdrawiam!
fakt, moglo by byc niezleRaf pisze:Mnie się podobają, przede wszystkim są ciemne a to duży plus.
ja mam zegary podświetlone na zielono, ale jeśli by zmienić na pomarańczowy, dodatkowo cyfry zmienić z białych na pomarańczowe to w czerwonym aucie (jak moje) wyglądało by to świetnie. Te motywy z lawą są fajne, obrotomierz z tajemniczym symbolem też, prędkościomierz natomiast bym zmienił.
przyznaj sie Raf boisz sie ze demonka jakiegos wywolasz ? ale wiesz one tylko powyzej 666 x10 obrotowGeneralnie warto wiedzieć skąd pochodzą i co oznaczają symbole których się używa bo przez niewiedzę można się nieźle wygłupić lub jeszcze gorzej...
No zauważyłem że przy 666x10 rpm silnik nabiera szczególnej mocyt0mpre pisze:... przyznaj sie Raf boisz sie ze demonka jakiegos wywolasz ? ale wiesz one tylko powyzej 666 x10 obrotow
A bardziej przyziemnie na szpitalnych odpadkach...Vicky pisze:Generalnie tajemniczy symbol na obrotomierzu to symbol biohazardu po przerobieniu, z tego co sie orientuje to takim znakiem oznacza sie broń chemiczną, albo badania nad toksycznymi związkami, które zazwyczaj są owiane tajemnicą państwową.
Możesz spróbować zrobić fotkę i przerobić ten projekt opierając się na fotce...Vicky pisze:...Niestety żebym mogła je założyć u siebie musze je pozmieniać prędkościomierz mi w ogóle nie pasuje... u mnie max to jest 120 mil, a przy obrotomierzu mam jeszcze wskazówkę od turbiny.
Poprzedni właściciel mojego autka też powinien mieć takie oznaczenia gdy go miał, ale wszędzie!!! Auto kupiłam tak zaniedbane że dopiero po parogodzinnym czyszczeniu karcherem wyglądało normalnie...
Dzięki wszystkim za opinie i rady.
I dodam, że nie wpływa to na udresowienie kochanego pojazduRaf pisze:...przede wszystkim są ciemne a to duży plus.
ja mam zegary podświetlone na zielono, ale jeśli by zmienić na pomarańczowy, dodatkowo cyfry zmienić z białych na pomarańczowe to w czerwonym aucie (jak moje) ...
Nie no Asdero to tylko malutki bajer...asdero pisze:Qrcze ! Długo nie byłem na forum i.. dowiedziałem się co znaczy kobieca twórczość i gust
Podoba mi się to![]()
Przyłącze się tu do słów:I dodam, że nie wpływa to na udresowienie kochanego pojazduRaf pisze:...przede wszystkim są ciemne a to duży plus.
ja mam zegary podświetlone na zielono, ale jeśli by zmienić na pomarańczowy, dodatkowo cyfry zmienić z białych na pomarańczowe to w czerwonym aucie (jak moje) ...
Nie, no jaja sobie robisz ?DUKE pisze:... ja wolalbym niebieskie zaróweczkiasdero pisze:Qrcze ! Długo nie byłem na forum i.. dowiedziałem się co znaczy kobieca twórczość i gust
Podoba mi się to![]()
Przyłącze się tu do słów:I dodam, że nie wpływa to na udresowienie kochanego pojazduRaf pisze:...przede wszystkim są ciemne a to duży plus.
ja mam zegary podświetlone na zielono, ale jeśli by zmienić na pomarańczowy, dodatkowo cyfry zmienić z białych na pomarańczowe to w czerwonym aucie (jak moje) ......
No przeciez wiesz ze zartowalem....asdero pisze:Nie, no jaja sobie robisz ?DUKE pisze:... ja wolalbym niebieskie zaróweczkiasdero pisze:Qrcze ! Długo nie byłem na forum i.. dowiedziałem się co znaczy kobieca twórczość i gust
Podoba mi się to![]()
Przyłącze się tu do słów: I dodam, że nie wpływa to na udresowienie kochanego pojazdu...
Wyczówam drwinę w twojej czcionce